Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu

Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu
E! Entertainment
Zobrazit dalších 9 obrázků
Z "takové normální holky" se stane "takový normální kluk". Vzniká remake romantické devadesátkové komedie.

O Kourtney Kardashian jste pravděpodobně někdy slyšeli, ač to samozřejmě neznamená, že o ní něco víte, neboť jedenačtyřicetiletá rodačka z Los Angeles se řadí k profesionálním celebritám, které žijí ze zájmu bulváru. Lze tedy očekávat, že člověk její jméno čas od času zaslechne, i když třeba tak docela netuší, co vlastně dělá. Společně se svými sestrami Kim a Khlóe se proslavila v televizní show Držte krok s Kardashians (Keeping Up with the Kardashians), která udělala z členů prapodivné (a údajně i poněkud prostoduché) rodinky globální celebrity. Přiznám se, že jsem žádný díl nikdy neviděl a nehodlám na tom absolutně nic měnit. Těžko tedy mohu posoudit, zda má Kourtney nějaký herecký talent, leč odvážlivci to budou moci případně zjistit, protože bulvárem milovaná tmavovláska získala roli v romantické komedii He's All That.

Miramax Films
Taková normální holka (1999)

Chystaný snímek zrežíruje rutinér Mark Waters (Mezi námi děvčaty, Protivný sprostý holky, Bejvalek se nezbavíš) a půjde o remake průměrné romance Taková normální holka (She's All That) z roku 1999. Ta vyprávěla o zakřiknuté dívce Laney, které se lišila od většiny svých spolužaček tím, že nepřipomínala oživlou verzi panenky Barbie. Hlavní hrdinka byla svá, svět se jí týkal mnohem hlouběji a pro své okolí stejně starých vrstevníků byla častým terčem posměchu. Snad i proto se stala objektem sázky mezi dvěma namachrovanými kamarády. Hlavních rolích se tehdy zhostili Freddie Prinze Jr. a Rachael Leigh Cook, nicméně ani na přelomu tisíciletí se nejednalo o žádný zázrak.

V nové verzi (Takový normální kluk?) se role obrátí, když oduševnělého lůzra si střihne Tanner Buchanan, jehož si zpracuje tentokrát úspěšná influencerka ze světa sociálních sítí s tváří Addison Rae. Abychom se vrátili zpět ke Kourtney, tak ta si zahraje postavu jménem Jessica Miles Torres, přičemž prý přípravu na roli rozhodně nepodceňuje.

Zdroj: Kourtney Kardashian Instagram

Foto: Kourtney Kardashian Instagram, E!, Miramax

Taková normální holka

29.01.1999 | USA
Komedie, Romantický
Info o filmu

Galerie: 10

Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu Profesionální celebrita a modelka Kourtney Kardashian to zkusí ve filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest