Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války

Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tak se alespoň nové sci-fi přezdívá. Nám připomíná spíš Strážce Galaxie. Pusťte si upoutávku a posuďte sami.

Netflix má v Korei takový úspěch, že tam plánuje otevřít další ateliéry pro natáčení lokálního obsahu. I v našich končinách jsme mohli na Netflixu nedávno zaznamenat přinejmenším hororové kousky #Žiju nebo Království zombie. A přehlídnout asi nepůjde ani Čističe vesmíru (Space Sweepers), novou velkolepou sci-fi, která dorazí na streamovací službu 5. února. Snímek je popisován jako „korejské Hvězdné války“, i když popravdě řečeno v první traileru působí spíš jako Strážci Galaxie: Humorem, neutuchající bláznivou energií i roztomilou nelidskou postavičkou. Akorát je rozdíl v tom, že nejsme v předaleké galaxii, ale pouze ve fiktivní blízké budoucnosti, kde lidé sice létají daleko víc do vesmíru, ale pořád se při tom neobejdou bez klasických skafandrů.

Příběh je zasazený do roku 2092, kdy je Země pochmurné místo, jež se brzy stane neobyvatelným. Vesmírná loď Victory je jednou z mnoha, které se živí sběrem vesmírného odpadu. Posádka se skládá z geniálního pilota Tae-ho, tajemné bývalé pirátky - kapitánky Jang, bývalého trestance a lodního technika Tiger Parka a přeprogramovaného robota Bubse. Cháska z Victorie jsou nejlepší popeláři celého vesmíru, kterým se podaří exkluzivní úlovek. Při posledním ohledávání trosek najdou havarovaný raketoplán, na jehož palubě objeví sedmiletou holčičku. Ta si říká Dorotka a je to humanoidní robot hledaný Vesmírnou stráží. Čističi se rozhodnou, že za Dorotku budou požadovat výkupné.

Režíroval Jo Sung-hee (A Werewolf Boy, Phantom Detective), v hlavních rolích Song Joong-ki, Kim Tae-ri, Jin Seon-kyu, Yoo Hae-jin a Richard Armitage. Pod trailerem můžete vidět fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu Čističi vesmíru: Na Netflix dorazí korejské Hvězdné války | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu