Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění

Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Sci-fi variace na Truman Show si připsala první castingový zářez.

Herečka Tiffany Haddish se už několik let snaží prorazit v Hollywoodu a urvat si pro sebe nějakou výraznější roli. Doposavad se povětšinou objevovala v komediálních rolích, což do puntíku potvrzují i loňské (pod)průměrnosti Velké šéfky a Bad Trip. V příštím roce to však zkusí v žánru sci-fi, neboť získala blíže nespecifikovanou roli v plánované filmové adaptaci románu Landscape with Invisible Hand z pera oceňovaného amerického spisovatele Matthewa Tobina Andersona. Projekt z hlediska produkčních povinností ošetří společnosti Plan B a Annapurna, které si zajistily práva na materiál již v roce 2017, přičemž MGM se postará o kinodistribuci ve Spojených státech. Na režijní sesli by měl usednout Cory Finley, chlapík zodpovědný za slušný kriminální thriller Čistokrevní a školskou dramedii Špatné vychování s Hugh Jackmanem a Allison Janney v hlavních rolích.

Andersonův román byl publikován v roce 2017 a látka bývá typologicky přirovnávána k filmů jako District 9 a Truman Show. Příběh pojednává o nedaleké budoucnosti, v níž planetu Zemi ovládají mimozemšťané známí jako Vuvv. Ti jsou velice schopní a brzy přijdou s revoluční technologií, která ovšem v reálu znamená zborcení trhu práce a vyústí v krizi globální ekonomiky. Vzhledem k tomu, že lidé nemají do čeho píchnout, vymýšlejí alternativní způsoby, jak přijít k nějakým penězům. S jedním takovým se vytasí mladá partnerská dvojice, která se rozhodne zprostředkovat (asi za pomoci streamování) mimozemšťanům všechny radosti i strasti lidského randění. Bohužel, postupem času se dvojice teenagerů rozkmotří a vše směřuje k dalšímu průšvihu.

V tuto chvíli není jasné, jakou roli si střihne Haddish, ale tipnul bych si, že se představí jako jedna z vůdčích mimozemšťanek. Podrobnosti o startu produkce či datu premiéry nebyly prozatím zveřejněny.

Zdroj: Deadline

Foto: Warner Bros. (ilustrační, z filmu Pekelná kuchyně)

Galerie: 5

Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: V chystané sci-fi mimozemšťané sledují reality show o lidském randění | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest