Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách

Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu
Canary Film Factory / Virtual World Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po pandemickém hororu se španělský režisér zaměří na videoherní řežbu.

Režisér a scenárista Daniel Hernández Torrado by nás měl příští rok vyděsit temnou vizí budoucnosti, když v jeho hororovém thrilleru COVID-21: Lethal Virus bude globální společnost po neúspěšném boji s následky pandemie COVID-19 čelit novému zmutovanému superviru, který by mohl totálně zdecimovat lidskou radu. Snímek by měl být v tuto chvíli již dotočený a řeší se distribuční práva.

Nebude to ovšem jediné Torradovo želízko v ohni, neboť španělský filmař má v plánu další projekt. Tentokrát by mělo jít o drsné postapokalyptické akční sci-fi Virtual: The Hologames, jež se bude odehrávat v neutěšené budoucnosti, v níž se hlavní hrdina musí zúčastnit nebezpečného virtuálního videoherního klání. Torrado se snažil nakopnout produkci (neúspěšně) na platformě Kickstarter, leč nyní dle informací serveru Variety několik let starý projekt znovu ožil. Tvůrci prý shánějí koprodukční partnery, distributory a taktéž alespoň trošku profláklého herce do jedné z vedlejších rolí. Předpokládá se, že snímek by měl stát zhruba dva miliony euro.

Zdroj: Variety

Foto: Canary Film Factory / Virtual World Pictures

Galerie: 6

Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu Virtual: The Hologames - V postapokalyptické budoucnosti se lidé masakrují ve virtuálních arénách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest