Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje

Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Patty Jenkins o přípravách scénáře, zatímco Taika Waititi už se nemůže dočkat, až Star Wars zničí.

Star Wars se v posledních měsících mění k nepoznání. Po bouřlivém období obklopujícím novou sequelovou trilogii se filmová odnož značky na nějakou dobu ubrala do pozadí. Tu televizní naopak (především po úspěchu Mandaloriana) čeká obrovský růst. Na filmy se však naštěstí úplně nezapomíná, což zejména dokazuje snímek Rogue Squadron - nedávno představený projekt režisérky Patty Jenkins.

Jak bylo oznámeno už v prosinci na prezentaci Disney Investor Day, Rogue Squadron se bude zaměřovat na stejnojmennou letku povstaleckých stíhačů, jejíž původ můžeme dohledat do knížek a videoher. Samotná Jenkins prohlásila, že film bude vyprávět původní příběh, který se každopádně původní látkou bude ve velké míře inspirovat. V tuto chvíli se pak údajně pracuje na scénáři, na kterém se kromě Jenkins podílí i další scenárista, jehož jméno však dosud neznáme. V interview pro Collider Jenkins alespoň prozradila, že první nástřel scénáře je hotový.

Jenkins v nedávném rozhovoru pak řekla, že vzhledem k obrovské fanouškovské základně cítí obrovský tlak na to, aby vytvořila výborný snímek. Na vysoká očekávání si však už zvykla při natáčení dvou dílů komiksové Wonder Woman, takže se údajně bude jednoduše snažit vytvořit skvělý film.

Rogue Squadron bude se svou premiérou v prosinci 2023 prvním Star Wars filmem, kterého se dočkáme, hned v zápětí se však počítá s premiérou dosud nepojmenovaného projektu Taiky Waititiho. O snímku nevíme téměř nic, nedávno jsme mohli pouze spatřit předběžné logo. Talentovaný komediální režisér si každopádně nedávno udělal na svém Instagramu legraci z toho, že je jako dlouholetý fanoušek Hvězdných válek na sebe naštvaný kvůli tomu, jak se chystá značku zničit. Vzhledem k jeho dosud výborné tvorbě se toho ale snad nemusíme bát.

Novozélandský rodák se rovněž podělil jeden ze svých nejoblíbenějších momentů z celé ságy. Jedná se o scénu z Impérium vrací úder, ve které po dlouhém Lukově snažení Yoda za pomoci Síly vytáhne z bažiny na Dagobah Lukův X-Wing. Scéna údajně obsahuje poselství, které si s tebou režisér nese celý život.

V galerii se mimo jiné můžete podívat na to, jak vypadaly původni videohry Rogue Squadron.

Zdroje: IGNYahoo!, Collider, Collider II, YouTube - Star Wars

Galerie: 9

Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu Star Wars: Film od režisérky Wonder Woman už se rýsuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest