Kevin Spacey pokračuje v tradici bizarních vánočních zdravic

Kevin Spacey pokračuje v tradici bizarních vánočních zdravic | Fandíme filmu
Kevin Spacey
Po sexuálních skandálech Kevin Spacey zmizel z očí veřejnosti. Každoročně se připomíná alespoň zvláštními vánočními videi.

Už třetí rok v řadě jsme se na Vánoce dočkali zvláštní sváteční zdravice od Kevina Spaceyho. V roce 2017 byl Spacey obviněný ze sexuálního obtěžování nezletilého a následně se objevilo několik dalších obvinění. Od té doby je Spacey v Hollywoodu persona non grata a v médiích se neobjvuje. Jeho jediným kontaktem s veřejností se tak prakticky stala jeho teď už pravidelná vánoční videa. Ta filmovou veřejnost nechávají na rozpacích.

Hraje v nich Spacey nějakou polohu? (Potenciálně varianci na prezidenta Underwooda ze seriálu Domek z karet). Je v nich sám za sebe? Snaží se ve videích obhájit? Vyhrožuje svým oponentům? Cítí se ukřivděný a volá po spravedlnosti? Chce být slyšet alespoň takto, když mu jinde není dopřáno sluchu? Cítí upřímnou touhou být pro veřejnost pozitivní figurou? Trpí bludy o vlastní výjimečnosti? Hraje si na svatouška, aby si vyleštil veřejný obraz? Ode všeho trochu? Nikdo si skutečně není jistý.

V letošním videu se Spacey z nějakého důvodu věnuje tématu sebevražd. Měl snad sám černé myšlenky? Naráží na to, že je mohly mít některé z jeho údajných sexuálních terčů? Spacey ve videu uvádí, že se na něj obracejí lidé s potížemi. Což je trochu zvláštní představa, ale třeba to tak opravdu je. Herec následně dodává, že ze svojí pozice nemůže příliš pomoci a naznačuje, že má vlastních potíží dost. Zároveň ale nechce nechat volání o pomoc bez odezvy, a tak diváky alespoň odkazu na americkou telefonní linku pro prevenci sebevražd.

Video shlédlo tři čtvrtě milionu diváků, loňskou variantu 3,6 milionu a první Kevinovo vánoční video má 12 milionů shlédnutí. Zájem o upozaděného herce tedy zjevně slábne. Předpokládáme, že napříště o držiteli dvou Oscarů uslyšíme ve spojení s dalšími výsledky soudního řízení.

Zdroj a foto: Kevin Spacey

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest