Wonder Woman 3: Režisérka Patty Jenkins rozmýšlí, kam superhrdinku nasměrovat

Wonder Woman 3: Režisérka Patty Jenkins rozmýšlí, kam superhrdinku nasměrovat | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Premiéra Wonder Woman 1984 se blíží, koukněte na úplný úvod filmu.

Režisérka a scenáristka Patty Jenkins se v minulých týdnech musela smířit s tím, že její očekávaná komiksovka Wonder Woman 1984 pofrčí nejen do kin (kde je to možné), ale rovněž na HBO Max. Nedá se svítit, Warneři v tomhle případě necukli a zkusí štěstí se streamem. Uvidíme, jak se netradiční distribuční model osvědčí, nicméně patrně bychom si měli začít zvykat na "nové zítřky". Jenkins samozřejmě nehodlá fňukat nad rozlitým mlékem a už nějakou dobu přemýšlí o regulérní trojce. Wonder Woman 3 by měl předcházet spion-off ze světa Amazonek a posléze bude opět zachraňovat svět Gal Gadot. V rozhovoru pro server CinemaBlend Jenkins uvedla, že již měla příběh vymyšlený, koncept se jí velice líbil, ale nyní si materiálem už tak jistá není. Svět se mění rychlostí blesku a ona sama se nechce k něčemu zbytečně upínat. Nástřel prý je vynikající a určité elementy budou použity, ale teprve se uvidí, co konkrétně bude Wonder Woman řešit. Říká si: "Co by chtěla Wonder Woman vykonat v dnešním světě?"

Ke dvojce uvedla, že dostala příležitost zařadit do filmu věci, které úplně nepasovaly do jedničky. "Byla jsem nesmírně šťastná, že jsem mohla odvyprávět příběh o zrození Wonder Woman, ale doopravdy jsme neukázali, čeho všeho je schopná. Mám radost z toho, že tentokrát se předvede na vrcholu sil. Neméně důležité je i vyobrazení jejího vnitřního boje: jedná se o bohyni snažící se pomoct lidstvu. Není pouze někým, kdo bojuje se zlem. Ona se taktéž pokouší zlým lidem ukázat cestu k nápravě. Jde o zajímavé dilema. Trojka bude zřejmě mým posledním zářezem v sérii, tudíž do to chci dát absolutně vše, ale musíme to řádně promyslet."

Níže mrkněte na ochutnávku z úvodu Wonder Woman 1984.

Zdroj: CinemaBlend

Foto: Warner Bros.

Galerie: 3

Wonder Woman 3: Režisérka Patty Jenkins rozmýšlí, kam superhrdinku nasměrovat | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka Patty Jenkins rozmýšlí, kam superhrdinku nasměrovat | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka Patty Jenkins rozmýšlí, kam superhrdinku nasměrovat | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest