Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení

Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu
Capcom
Zobrazit dalších 5 obrázků
Spolu s posledními fotkami z natáčení nová adaptace videoher Resident Evil opět potvrzuje, že bude předlohy následovat věrně.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Natáčení filmového rebootu Resident Evil je v plném proudu, což potvrzují další fotky z placu. Než se k nim dostaneme, přibrzdíme u data premiéry, které bylo předběžně stanoveno na 9. 9. 2021. Ve stejný měsíc kromě oživlých mrtvol z Raccoon City má do kin dorazit detektivka Smrt na Nilu nebo akčňák The Man from Toronto. Tolik klíčové info na úvod a teď koukneme na to, co prozrazují nové fotografie z natáčení.  

Hned ta první ukazuje Kayu Scodelario jako Claire Redfield, jež je stejně jako její předloha oblečena do červené bundy.

Fanouškům videohry bude okamžitě jasné, že je na dalších snímcích zvěčněn vrtulník jednotky S.T.A.R.S. a na jeho palubě se nacházel tým Bravo. V prvním Resident Evilu dostal tým Alfa za úkol zjistit, co se s druhým týmem stalo, jenomže nenadálé okolnosti zahnaly hrdiny Chrise Redfielda, Jill Valentine a zbytek jejich parťáků do Spencerova sídla. Jeho vnitřek najdete níže.  

V sídle na hrdiny čekalo nejedno překvapení, včetně přerostlého hada Yawna. Podle herce Chada Rooka, jenž hraje Richarda Aikena, jednoho z členů týmu Bravo, by se tahle hadovitá potvora měla objevit i ve filmu společně s obřím žralokem, který v předloze zase plaval ve vodní nádrži v tajném laboratorním komplexu pod sídlem. Obě monstra najdete v galerii. Během boje o život Chris s Jill narazili na Rebeccu Chambers, dalšího člena Bravo týmu, což mě přivádí k myšlence, zda-li náhodou Rebeccu ve filmu také nepotkáme. Rebecca je hrdinkou videohry Resident Evil 0, jenž předchází událostem prvnímu Resident Evilu.

Další kapitola »

Galerie: 6

Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu