Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření

Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nechtějte naštvat Ethana Hunta při práci, protože ten vás může suše nechat zmizet!

Tom Cruise patří mezi nejzářivější hvězdy současného Hollywoodu a asi nemá zrovna dvakrát radost z toho, jak koronavirová pandemie zadupává filmový průmysl do země. Momentální krizi očividně vůbec nebere na lehkou váhu a je si vědom toho, že frančíza Mission: Impossible se řadí k hollywoodským klenotům, které mohou v budoucnu dopomoci ke zdárnému restartu. Rovněž si i on uvědomuje, že každá aktivní produkce zaměstnává celou řadu lidí, kteří by jinak v dnešní době jen těžko sháněli v oboru práci. I proto lze asi pochopit výbuch emocí, který se udál na place při natáčení Mission: Impossible 7. Cruise nevybíravým způsobem seřval členy štábu (s nahrávkou přišel deník The Sun), kteří měli porušovat přísná hygienická a bezpečnostní opatření spojená s pandemií koronaviru (zejména tzv. social distancing alias dodržování bezpečného odstupu). Údajně Cruisovu londýnskému plamenému vystoupení přihlíželo zhruba padesát zaměstnanců.

Rodák se Syracuse přítomným vytknul nezodpovědnost, odmítl omluvy a zapřísahal se, že bude-li se to opakovat, přistižení delikventi dostanou nekompromisně vyhazov. Taktéž zdůraznil, že právě práce týmu Mission: Impossible na postupech a protokolech dopomohla k obnovení řady produkcí a že tím výrazně přispěli k oživení průmyslu a zajištění tisíců pracovních míst. "Rozhodně tenhle film nezařízneme. Chápete to? Pakliže něco takového uvidím znovu, prostě máte padáka." Výjimečně přikládáme i v originále: "We are not shutting this f***ing movie down. Is it understood? If I see it again, you’re f***ing gone." Inu, Cruise svoji práci a film obecně prostě miluje a nehodlá kvůli nezodpovědnosti několika jedinců pohřbít celou produkci a případně i budoucnost odvětví.

Pro odlehčení mrkněte na kousky Ethana Hunta ve formě parádní stop-motion animace a v galerii si projděte nejnovější fotky z natáčení.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: TheSun

Foto: Paramount Pictures (z Mission: Impossible - Fallout)

Galerie: 11

Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Cruise vybuchl na členy štábu, kteří porušili bezpečnostní covidová opatření | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu