Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka

Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
V tomhle případě masakruje kriminálníky hrdina úspěšného seriálu Volejte Saulovi. Možná už je to "taťka", ale nechtějte ho naštvat. Je tu trailer. 

Ruský režisér Ilja Najšuller nám v roce 2015 naservíroval hodně originální akční podívanou Hardcore Henry, leč diváci se do kin nehrnuli, tudíž musel talentovaný filmař z Východu čekat na další příležitost poměrně dlouho. Nakonec se upsal snímku Nobody (Nikdo), v němž si herec Bob Odenkirk (seriál Volejte Saulovi, Akta Pentagon: Skrytá válka) zahraje na Johna Wicka líznutého Paulem Kerseyem z Přání smrti. Vše se bude točit kolem nevýrazného a na první pohled obyčejného tatíka od rodiny, jenž však v sobě dusí smrtící instinkty a bojový výcvik. Sám si je vědom, že pustit ze řetězu bestii, kterou v sobě skrývá, není dobrý nápad, proto se za každou snaží vyhnout jakékoliv fyzické či násilné konfrontaci. Jednoho dne mu ovšem nervy rupnou, v autobuse se zastane nevinné dívky a seřeže bandu násilníků. Bohužel, naštve tím nebezpečného kriminální boss, jenž se mu hodlá krutě pomstít.

Musím se upřímně přiznat, že mě přerod Odenkirka z komika nejprve na slušného herce dramatických rolích a posléze na akčního hrdinu baví. Trvalo to několik let, ale již brzy se dočkáme konce této náročné cesty. Trailer k Najšullerově přepálené taškařici má šťávu, několik parádních momentů, nechybí brutalita a zejména potěší Odenkirkovo nadšení pro věc. Nikdo si to zřejmě neužívá tak jako pan "Nikdo". Scénář má na svědomí Derek Kolstad a produkuje David Leitch (Atomic Blonde: Bez lítosti, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw). Vyjma Odenkirka se ve filmu představí i Christopher Lloyd, Connie Nilsen, RZA a Aleksey Serebryakov. Premiéra proběhne 26. února 2021.

Zdroj: IGN

Foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka | Fandíme filmu Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka | Fandíme filmu Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka | Fandíme filmu Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka | Fandíme filmu Nobody: Bob Odenkirk kosí padouchy ve stylu Johna Wicka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest