V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem

V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bena Afflecka měl systematicky trápit Joe Manganiello.

Joe Manganiello se zatím v DC komiksovkách příliš neohřál. Sice se mihnul v potitulkové scéně Ligy spravedlnosti (Justice League), leč podprůměrná týmovka nakonec zrovna dvakrát nezabodovala a Deathstrokova budoucnost šla do kytek. Původně s ním však měl velké plány Ben Affleck alias tehdejší Batman a současně předpokládaný režisér dříve chystané sólovky o maskovaném strážci Gothamu. K realizaci projektu nakonec nikdy nedošlo, Batmana si vzal pod svá křídla Matt Reeves a Afflecka nahradil Robert Pattinson. Vzhledem k tomu, že Warneři si v budoucnu hodlají zahrávat skrze Flashe s alternativními realitami, třeba se ještě dočkáme velkého návratu. Nicméně zpět k Affleckově Batmanovi. Ten měl k první klapce zřejmě blíž, než se nám mohlo v minulosti zdát. V rozhovoru pro server Yahoo se o něm v krátkosti rozpovídal právě Manganiello.

Warner Bros.
Liga spravedlnosti / Justice League (2017)

"Byl to vskutku temný příběh, v němž byl Deathstroke jako žralok kroužící kolem své oběti. Prostě hororový záporák, co systematicky ničí Bruceův život a rozkládá jej na kousky. Měl zabít každého, na kom Bruceovi záleželo, a naprosto mu zdemolovat život." A proč taková nenávist? Jelikož Deathstroke měl za to, že mu Bruce v minulosti něco nepěkného provedl. Manganiello ještě ke scénáři dodal: "Působilo to vážně výtečně, hodně temně a drsně."

Materiál měl prý z hlediska atmosféry a pojetí relativně blízko k napínavému thrilleru Hra (The Game) režiséra Davida Finchera z roku 1997, v němž dostával kapky Michael Douglas coby investiční bankéř a multimilionář Nicholas Van Orten. Inu, osobně bych si takového Batmana klidně líbit nechal, ovšem paradoxně i ten Reevesův vykazuje v traileru určité fincherovské znaky.

Zdroj: Yahoo

Foto: Warner Bros.

Hra

12.09.1997 | USA
Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 8

V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu V Affleckově verzi Batmana měl být Bruce Wayne terorizován Deathstrokem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest