Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny

Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
V éře týmovek a cross-overů režisérka Patty Jenkins nemá zájem o to, aby se Wonder Woman potkávala s Batmanem či Supermanem.

Vpád netrpělivě očekávané komiksovky Wonder Woman 1984 do vybraných kin (u nás to však hned tak nebude, PES to v následujících týdnech nedovolí) a na streamovací službu HBO Max se nevyhnutelně blíží a my jsme zvědaví nejen na kvalitu filmu, ale rovněž nás zajímá finanční stránka věci. Ačkoliv tedy dvojka teprve klepe na dveře, režisérka Patty Jenkins už myslí na trojku. V rozhovoru pro server CinePop fanouškům vzkázala, že nemají doufat ve snímek ve stylu Wonder Woman vs Superman. I když v komiksovkách momentálně převládá trend "narvat do filmu více superhrdinů", Jenkins tento styl nesedí a s Wonder Woman 3 má jiné plány.

"Nemám pochyb o tom, že existují tvůrci, kteří točí skvělé filmy tohoto na postavy bohatšího typu. Můj šálek kávy to ovšem není. Miluji působivé a silné sólo příběhy. Samozřejmě nikdy nevíte, jestli vám náhodou nepřijde do cesty něco, co by z vlastní podstaty vyprávění obohatilo, leč to je jediný myslitelný důvod, proč bych k něčemu takovému přistoupila."

Warner Bros.
Gal Gadot a Kristen Wiig jako Diana a Cheetah ve filmu Wonder Woman 1984

Žádná "wonder" týmovka zřejmě nehrozí a další členové Justice League se ve trojce asi neobjeví. Jenkins v interview rovněž vyjádřila nadšení z toho, že Wonder Woman všem dokázala, že i superhrdinky mohou mít úspěch. "Velice dobře si pamatuji, jak nám v průběhu produkce spousta lidí tvrdila, že bezpochyby selžeme. Takřka všichni měli za to, že to bude průšvih a diváci do kin nedorazí. Nedávalo mi to žádný smysl a naštěstí jsem tyhle hlasy neposlouchala. Teď vidím, co všechno jsme dokázali. Uznání i finanční úspěch vnímám jako poselství světu a jsem nesmírně ráda, že nejde jen o náš sukces, který mě bezesporu těší, ale též o vzkaz světu, že se může zadařit i ženských superhrdinkám a filmům zaměřeným na ně."

Hollywoodská matematika je neúprosná a od Wonder Woman 1984 se čeká nemalý úspěch. Ke dvojce Jenkins poznamenala, že se přirozeně jedná o sequel, nikoliv o reboot, nicméně v prvé řadě jde o svébytný a do značné míry samostatný biják. "Byli jsme opravdu vděční za úspěch jedničky a nechtěli jsme nic připlácnout a materiál nějak otupit. Rozhodli jsme se to nechat tak, jak jsme to stvořili, a natočit zcela nový film s osobitou atmosférou. Z hlediska vyprávění se sice navazuje, ale zároveň jde o kompletně samostatný příběh."

V pokračování chválené komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman s tváří Gal Gadot budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah ztvárněná herečkou Kristen Wiig.

Zdroj: CinePop

Foto: Warner Bros.

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 11

Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Wonder Woman 3: Režisérka nestojí o propojování s dalšími hrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest