Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí

Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pakliže se odklepnutí scénáře Ford dožije, před kameru se coby odvážný archeolog určitě vrátí.

Harrison Ford oslavil v červenci osmasedmdesáté narozeniny a člověk by řekl, že pomaličku začne pomýšlet na filmový důchod. Nicméně Ford má očividně jiné plány, poněvadž se hodlá za každou cenu vrátit jako Indiana Jones v roky odkládané pětce. Inu, dobrodružství má stále v krvi, o čemž nás letos v únoru přesvědčil ve zbytečně předigitalizované klasice Volání divočiny. Indiana Jones 5 před časem vyměnil režiséra, když legendárního Stevena Spielberga nahradil James Mangold. Talentovaný filmař zodpovědný za pecky jako Logan: Wolverine a Le Mans '66 momentálně neúnavně maká na scénáři, tudíž start produkčních prací zatím nehrozí. Producent Frank Marshall však v nedávném rozhovoru pro server Den of Geek potvrdil, že na pokračování se pilně pracuje a připojil krátký komentář.

"Ano, pilujeme scénář. Existuje jediný Indiana Jones a tím je Harrison Ford. Jsem nadšený z Mangoldova přístupu k látce. Vždyť jste sami viděli snímek Le Mans '66. Důraz byl kladen na postavy a odvyprávění poutavého příběhu. Těším se, s čím přijde tentokrát. Scénář jsem dosud nečetl, takže podrobnosti neznám."

V tuhle chvíli se zdá, že by pětka skutečně mohla reálně vzniknout, jelikož režisér typu Mangolda by patrně neztrácel čas s projektem, u něhož by necítil dostatečné odhodlání studia poslat jej v příštích letech do kin. Taktéž nutno zmínit, že Ford se pořád udržuje ve formě a důstojnou rozlučku s milovanou frančízou by si zasloužil. Otázkou zůstává, jak moc bude výsledný scénář reflektovat Fordův věk a zda se nedočkáme nějakých nežádoucích digitálních skopičin. V minulosti se rodák z Chicaga vyjádřil k budoucnosti postavy jasně: "Nikdo jiný se nestane Indiana Jonesem. Chápete to? Já jsem Indiana Jones. Jakmile skončím, postava se loučí. Je to takhle prosté."

Pětka má pro tuto chvíli stanovené datum premiéry na 29. července 2022.

Zdroj: Den of Geek

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 8

Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Přeobsazení Harrisona Forda se fanoušci bát nemusejí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest