Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii

Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu
Vanity Fair / Apple
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel Spider-Mana si projde peklem, ale vždy se bude moci spolehnout na svoji milovanou.

Bratři Russové se již za několik týdnů vrhnou na natáčení špionážního velkofilmu The Gray Man, ovšem momentálně se pilně věnují propagaci dramatu Cherry, v němž Tom Holland bojuje s projevy posttraumatické stresové poruchy, drogovou závislostí a s nutkáním vykrádat banky. Snímek vychází z autobiografického románu Nico Walkera a očekávat prý máme hutnou osobní zpověď, kterou údajně vyšperkuje Hollandovo herecké galapředstavení. "Musím říct, že Hollandův výkon je výjimečný. Mohl se na place přetrhnout," podotkl Joe Russo. Ambiciózní drama dorazí 12. března 2021 na službu Apple TV+ a Russoovi se o něm blíže rozpovídali na brazilském Comic-Conu (CCXP).

Vanity Fair / Apple
Tom Holland a Ciara Bravo ve snímku Cherry

Talentovaní filmaři mimo jiné uvedli, že máme čekat svěží žánrový mix, neboť se do určité míry jedná o film o dospívání, sociálně kritický biják o problematice drog, romantický kousek a rovněž válečný flák. Vše se však točí kolem milostného vztahu hlavních hrdinů. Film je o lásce mezi postavami, které ztvárnili Holland a Ciara Bravo. Tohle pouto je zastřešujícím prvkem. Situace ústřední dvojice může být jakkoliv komplikovaná a bezvýchodná, leč tihle dva vždy cítí, že ono pouto nemůže nic narušit. Rovněž to pro ně představuje pomyslný motor, který je pohání vpřed a nutí je překonávat další a další překážky.

Snímek Cherry je o životním cyklu Hollandova hrdiny, přičemž postihuje zhruba patnáct let. Výsledný počin je prý rozdělen do několika kapitola, kdy každá z nich působí trošku jiným dojmem, ale sdílí jisté pojítko. "V jedné epizodě dominuje magický realismus, jindy absurdita, brutální realismus, hororové prvky či černý humor, tudíž materiál pokrývá široké spektrum zkušeností, ať už se bavíme o postavách či divácích." Každá z kapitol má osobitý a originální styl (kostýmy, práce s kamerou, soulad s hudebním podkresem) a Russoové doufají, že tyto proměny nebudou filmové fanoušky rušit a naopak vyústí v jedinečný filmový zážitek.

Zdroj: Collider

Foto: Apple TV+

Galerie: 7

Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu Cherry: Trable mladého vojáka divákům přiblíží neortodoxní hra s žánry, od hororu až po komedii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest