Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu

Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jacob Kowalski přemítá nad tím, co se vlastně v uplynulých dnech stalo.

Herec a komik Dan Fogler nepatří k nejzářivějším hollywoodským hvězdám, ale čas od času se připlete k zajímavému projektu. Přesně to se stalo i v případě potterovské frančízy Fantastická zvířata a kde je najít, v níž opakovaně ztvárnil postavu jménem Jacob Kowalski. I jeho se přirozeně dotkla zpráva o tom, že Johnny Depp byl kvůli skandálu ohledně možného napadení ex-manželky Amber Heard odejit a nahrazen Madsem Mikkelsenem. Nedávno se k tématu vyjádřil na svém instagramovém účtě a z vyjádření lze vycítit určitý neklid a nelibost.

"Co je v nejlepším zájmu Johnnyho, se nemusí nutně rovnat tomu, co je nejlepší pro film. Správné rozhodnutí nemusí být totiž také fér. Není to tak jednoduché. Johnnyho zbožňuju a chci, aby byl tím nejlepší člověkem, jakým může být. Pakliže bych s ním měl ještě někdy spolupracovat, pak naprosto sobecky přiznávám, že bych byl rád, aby byl v nejlepší možné formě. Není to moje rozhodnutí. Kdyby bylo, asi bych se za něj postavil a doufal bych, že produkce nějak překoná různými opatřeními již tak zatíženou situaci. Modlil bych se, abychom se dočkali navzdory šílenému tlaku kvalitního výkonu. Nicméně to by byla obrovsky riskantní hra, kterou s ohledem na sázky nejsou ochotni někteří aktéři akceptovat, ať už je někdo vinný či nevinný. (...) Film prostě musí být hit. Existuje příliš mnoho proměnných a jakékoliv rozhodnutí znamená určitou ztrátu. Je to mazec."

Fogler posléze dodal, že z jistého úhlu pohledu je dobře, že se situace vyjasnila a ono mlčení skončilo. Z textu je patrné, že Fogler Deppa nesmírně uznává a váží si ho, přičemž si je vědom i některých jeho stinných stránek. Deppa vnímá jako zlobivého rošťáka ve sféře zábavy, kterého ovšem většina fanoušků filmu zbožňuje. Údajně přesně neví, proč Warneři k razantnímu kroku přistoupili a Deppa propustili, ale zřejmě je k tomu prý dovedl ten zmatek a temnota obklopující onen případ. A současně "asi měli pocit, že všechen ten stres si začíná na Johnnym vybírat fyzickou i psychickou daň. (...) Můžu jen odhadovat, s jak složitou situací se musí on sám v tuhle chvíli vypořádat."

Zdroj: Dan Fogler_Instagram

Foto: Warner Bros.

Galerie: 7

Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Dan Fogler otevřeně o Deppově odchodu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest