Godzilla vs. Kong: Další drahý velkofilm míří místo do kin přímo na stream

Godzilla vs. Kong: Další drahý velkofilm míří místo do kin přímo na stream | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
I studio Disney řeší rébus kina vs stream a přemýšlí o uvedení několika rodinných filmů rovnou na platformě Disney+

Konec koronavirového šílenství je zatím v nedohlednu a nám se pomaličku začíná klubat další blockbuster, který dost možná poputuje na stream. Dle informací serveru The Hollywood Reporter nabídl Netflix za atraktivní monster biják Godzilla vs. Kong sumu pohybující se kolem 200 milionů dolarů. Společnost WarnerMedia ovšem námluvy zablokovala a s produkční společností Legendary Pictures vyjednává o tom, že by se snímek prvně objevil na službě HBO Max. Warneři mají ve filmu pětadvacetiprocentní podíl, zbytek financí nalilo do projektu Legendary.

Samozřejmě nic nebylo oficiální potvrzeno, ale zprávu o pokusu Netflixu snímek odkoupit potvrdil i server Deadline. Kdyby došlo na scénář s HBO Max, schéma by bylo zřejmě podobné jako v případě komiksovky Wonder Woman 1984. Kde není služba dostupná (takže všude vyjma Spojených států), tam by snímek zkusil štěstí v kinech, pakliže by byla otevřená. Warneři nicméně do médií vzkázali, že vysokorozpočtová bitka Godzilla vs. Kong poputuje příští rok klasicky do kin. Premiéra je naplánována na 21. května 2021. U Wonder Woman 1984 přirozeně nejdříve tvrdili úplně to samé, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Server Deadline taktéž zveřejnil nepotvrzenou zákulisní informaci o tom, že studio Disney plánuje přesun několika rodinných filmů z kin na službu Disney+. Mělo by se to týkat titulů Cruella s Emmou Stone a Emmou Thompson, Pinocchia režiséra Roberta Zemeckise s Tomem Hanksem v hlavní roli a pohádkového dobrodružství Peter Pan a Wendy. V tuto chvíli není jasné, zda by se případně mělo jednat o snímky dostupné běžnému předplatiteli, či by Disney zkoušel z lidí vydolovat další peníze skrze prémiový poplatek, jako tomu bylo v případě Mulan. Služba Disney+ má momentálně 73,7 milionů předplatitelů.

Zdroje: THR, Deadline, Deadline II

Foto: Warner Bros. / Legendary

 

Galerie: 2

Godzilla vs. Kong: Další drahý velkofilm míří místo do kin přímo na stream | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Další drahý velkofilm míří místo do kin přímo na stream | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest