Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie

Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Úsvitu mrtvých a Muže z oceli se ve světě zombie místo na triky spolehne na kaskadéry z masa a kostí. Shnilého masa a kostí.

Akční zombie horor Army of the Dead se bude točit kolem vyloupení lasvegaského kasina uprostřed probíhající zombie epidemie. Partičku nebojácných žoldáků povede Dave Bautista, kterému budou krýt záda Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro a Matthias Schweighöfer, a režisér Zack Snyder nám slibuje pořádně odvázaný nářez, u něhož se rozhodně nebudeme nudit. V rozhovoru pro TheFilmJunkie Snyder uvedl, že většina zvláštních efektů bude praktických, tudíž se nemusíme bát žádného předimenzovaného digitálního festivalu. "Devadesát procent našich zombíků bylo vytvořeno za pomoci praktických triků." Rodák z Green Bay dále prozradil, že jeho dlouholetý spolupracovník a přítel Damon Caro coby šéf kaskadérů tvrdě makal na tom, abychom byli svědky šíleného zombie čurbesu, který bude mít doslova "epické" parametry.

Snyder taktéž poznamenal, že je nadšený z tónu, který dokázal snímku vtisknout. Prý se jedná o zábavnou věc, ale současně to není žádná velká švanda. Předpokládejme tedy, že akce bude výživná, dialogy správně kousavé, občas přiletí nějaká ta hláška, ale legrace jakové si moc neužijeme. Tvůrčí tým údajně chtěl hned od začátku natočit zombie šílenost, jež se nebude držet zpět a nenechá se sešněrovat nějakými žánrovými konvencemi. Nezbývá než čekat, zda Snyder tentokrát dodrží slovo a skutečně nám naservíruje kvalitní a zábavnou akční zombie jízdu, přičemž dle informací serveru BloodyDisgusting bychom se výsledku mohli dočkat někdy v létě 2021. Server vychází z informací nakladatelství Titan Books, které ke Snyderově bijáku vydá ilustrovaný knižní doplněk. Premiéra Army of the Dead se uskuteční na Netflixu.

Akční horor Army of the Dead se odehrává v době, kdy ve Spojených státech propukla zombie nákaza. Děj je situovaný do Las Vegas, kde se dá dohromady skupinka žoldáků a společně se vydají do karanténní zóny, aby tam spáchali největší loupež v dějinách. Režíruje Zack Snyder. Hrají Dave Bautista, Ella Purnell, Hiroyuki Sanada, Matthias Schweighofer, Omari Hardwick, Garret Dillahunt. Film uvede v roce 2021 Netflix.

Zdroje: SlashFilm, BD

Foto: Netflix

Galerie: 5

Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie | Fandíme filmu Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie | Fandíme filmu Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie | Fandíme filmu Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie | Fandíme filmu Army of the Dead: Zack Snyder si pro nás připravil šílené zombie orgie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest