Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku

Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku | Fandíme filmu
Lionsgate / Universal
Zobrazit další 4 obrázky
Připravují se hned dva různé thrillery o ztrátě paměti, nebo akční podívaná z prostředí sedmipatrového tajného klubu rváčů.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které nehýbou Hollywoodem, ale zaslouží si svůj prostor.

Acolyte

Derek Kolstad, scenárista série John Wick chystá společně s režisérem Claudiem Faehem (seriál Northmen – A Viking Saga) akční thriller Acolyte (Akolyta). Snímek má pojednávat o muži, který není tak obyčejný, jak by se na první pohled mohlo zdát. Když mu unesou manželku, dá dohromady svůj starý tým, aby ji zachránil. Pokud bude film úspěšný, je v plánu celá série. (Zdroj: Deadline)

X

Studio A24, stálice na poli autorsky silných filmů, chystá novinku nazvanou jednoduše „X“. Tajuplný mix hororu a thrilleru, o kterém zatím vůbec nic nevíme, natočí Ti West, specialista na strašidelné snímky. Novinka by se měla nést v duchu jeho předchozích počinů, jako jsou Svatyně zla nebo Dům ďábla. V hlavních rolích budou vystupovat Mia Goth a Scott Mescudi, které má doplnit Jenna Ortega. Natáčení má začít zkraje příštího roku. (Zdroj: Deadline)

Knuckledust

V akčním thrilleru Knuckledust policie odhalí utajený zápasnický klub. V něm se nachází sedm podzemních pater plných těl zápasníků z celého světa. Jeden jediný je stále naživu. Zásahová jednotka musí zjistit, zda je to jdiný přeživší nebo masový vrah. V hlavních rolích vystupují Moe Dunford (Vikingové), Kate Dickie (Čarodějnice), Phil Davis (Face), Alex Ferns (Černobyl), Olivier Richters (Black Widow), Jaime Winstone (Tomb Raider), Gethin Anthony (Hra o trůny) a Sebastien Foucan (Casino Royale). Režíroval James Kermack (The Sonata, jedna epizoda Černobylu). Snímek by mohl být uvedený ještě letos. Níže si můžete přehrát trailer a dole v galerii najdete fotky. (Zdroj: Deadline)

Blackout

Cain (Josh Duhamel) se ve snímku Blackout probouzí v mexické nemocnici a nic si nepamatuje. Záhy potkává Annu (Abbie Cornish), která mu řekne, kdo vlastně je, ale vzápětí na něj zaútočí několik znesvářených frakcí kartelu, které všechny tvrdí, že jim něco ukradl. Cain hledá pomoc u svého spolupracovníka a mentora, agenta DEA McCoye (Nick Nolte). Režíruje Sam Macaroni (Guest House), scénář napsal Van B. Nguyen. Natáčí se v Mexico City. (Zdroj: Deadline)

Ruby

Akční novinka Ruby se má podoba Dlouhému polibku na dobrou noc s Geenou Davis a Samuelem L. Jacksonem. V něm se učitelka s poruchou paměti snaží vypátrat, kdo vlastně je a pomáhá soukromému vyšetřovateli odhalit temné spiknutí. Režíruje nepříliš známá Kat Wood, od které snad brzy uvidíme thriller Zero. Producentem snímku je David Leitch, jeden z režisérů Johna Wicka. Snímek by rády připravily Amazon Studios. (Zdroj: Deadline)

Larray cestuje v čase

Chystá se dosud nepojmenovaná sci-fi komedie, ve které si hlavní roli zahraje Larray, tvůrce z TikToku a YouTube. Ten si zahraje fiktivní verzi sebe sama a omylem cestuje v čase do roku 1992. Na ulici jej najednou nikdo nepoznává a o chytrém telefonu nikdo neslyšel. Ve světě, kde mu nepomůžou aplikace ani profláknutý obličej se musí spolehnout čistě na své „analogové instinkty“, aby přežil divoké devadesátky a vrátil se do roku 2021. Larry „Larray“ Merrit má napříč několika platformami více než 29 milionů uživatelů. Proslavil se na platformě Vine, točí komediální videa, pranky, challenge nebo hudební videoklipy. (Zdroj: Deadline)

Foto: Lionsgate, Samuel Goldwyn
Zdroje: Deadline I, II, III, IV, V, VI

Galerie: 5

Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku | Fandíme filmu Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku | Fandíme filmu Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku | Fandíme filmu Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku | Fandíme filmu Bleskovky: Tvůrce Johna Wicka chystá akční novinku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest