Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku

Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kromě toho se ukázalo, že by nová marvelovka v tuto chvíli již měla být kompletně dotočena.

Od celé čtvrté fáze MCU (filmového světa Marvelu) se očekává, že do propojeného filmového vesmíru Marvelu přinese obrovskou spoustu novinek. Zřejmě žádný z připravovaných snímků však nebude takovým inovátorem jako nová týmovka Eternals. Ta nejenže představí zbrusu novou mimozemskou rasu a další superhrdinský tým, kromě toho se v ní však u Marvelu vůbec poprvé ukáží hrdinové, kteří se těm dosavadním vymykají. 

V Eternals se kupříkladu objeví vůbec první otevřeně gay superhrdinský pár, ale také například super-rychlá Eternalka Makkari trpící sluchovým postižením. Její představitelka Lauren Ridloff v nedávném rozhovoru pro Hey U Guys prozradila, že je velice nadšená, že dostala příležitost reprezentovat neslyšící komunitu a že se takovýto dějový prvek vůbec dostal do MCU. Pro podobné příběhy je podle hereččina názoru spousta místa.

Další novinka se týká samotného natáčení. Přestože se valná většina materiálu na rozdíl od jiných marvelovek stihla natočit ještě před vypuknutím pandemie koronaviru, produkce Eternals nebyla donedávna ještě zdaleka hotova. V červnu bylo totiž odhaleno, že se ani vesmírná komiksovka nevyhne dotáčkám. Aktuálně vyšlo najevo, že byly dotáčky bez většího povšimnutí médií již uzavřeny a dokončení filmu v tuto chvíli tudíž nic nebrání. Na postprodukci mají tvůrci každopádně stále poměrně hodně času. Eternals byli totiž stejně jako další marvelovky v září přesunuti, konkrétně na 5. 11. 2021.

Na závěr si můžete prohlédnout nový promo obrázek, který detailněji ukazuje obleky hlavních Eternalů, a také reklamní předmět k filmu v podobě zajímavě vypadajícího hrníčku.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 5. listopadu 2021.

Zdroj: HeyUGuys

Obrázky: Marvel

Galerie: 8

Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu Eternals: Herečka promluvila o tom, jaké je to hrát neslyšící hrdinku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest