Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj přijde "ženská síla"

Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu
Warner / Disney
Zobrazit dalších 13 obrázků
Statisíce lidí si přejí, aby se do série vrátil Jack Sparrow i s jeho původním představitelem. Aktuální je však nový film s Margot Robbie.

Hollywoodem aktuálně více než kdy dříve rezonuje kauza údajného domácího násilí mezi bývalými manžely Johnnym Deppem a Amber Heard, která figuruje hned v několika soudních řízeních. V posledních týdnech kontroverze přináší první významné dopady - Depp se v reakci na tlak ze strany studia Warner vzdal role čaroděje Grindelwalda v sérii Fantastická zvířata. V reakci se ve společnosti opět rozohnila debata o tom, které straně páru náleží vina, přičemž se aktuálně mimo jiné projevuje v podobě internetových peticí.

Jasně produktivnější a viditelnější jsou v tomto ohledu fanoušci Deppa. Minulý týden začala mimo jiné na velké popularitě nabírat petice požadující vyhazov Heart z Aquamana a aktuálně se do popředí dostala rovněž petice, která požaduje, aby se americký herec vrátil do své zřejmě nejznámější role Jacka Sparrowa v sérii Piráti z Karibiku. Už před časem se objevila šuškanda, podle které také Disney raději dá v budoucnosti od Deppa ruce pryč a v sérii bude pokračovat bez něj.

Online petice byla vyhlášena již před dvěma lety, ve světle aktuálních událostí ji však Deppovi fanoušci přišli podpořit v masivních počtech. Aktuálně se jich pro návrat herce vyjádřilo více než 300 000. V porovnání s dříve zmíněnou peticí, která má pod sebou nyní již přes 1,4 milionu podpisů, se sice jedná o znatelně menší hodnotu, přesto však není zanedbatelná.

O Deppově odchodu z pirátské franšízy se hojně spekulovalo již před dvěma lety a  kontroverze kolem ex-manželů nejspíše hrála jistou roli (byl o tom přesvědčen alespoň samotný herec). Značka však obecně v posledních filmech poměrně jasně začala ztrácet na popularitě a Disney si od šestého dílu slibuje, že sérii přinese svěží vítr. Návrat Deppa sice nikdy nebyl zcela vyloučen (přinejmenším v nějaké čestné roličce), avšak podle The Hollywood Reporteru se aktuálně Disney tímhle problémem vůbec nechce zabývat, a tak se raději plně věnuje novému pirátskému příběhu, který se zaměří na ženskou hrdinku a neměl by být závislý na dosavadní sérii.

Hlavní role se má ujmout Margot Robbie (Birds of Prey, Sebevražedný oddíl), která byla v čerstvém rozhovoru pro Collider dotázána na to, co od snímku můžeme čekat. Na to herečka vesele odpověděla, že „girl power“, tedy zhruba „ženskou sílu“. Spoustu ženské síly. Herečka nebude film produkovat, tak zatím jen čeká na to, jak dopadne scénář, který píše Christina Hodson, autorka Birds of Prey nebo Bumblebeeho. Už teď se ale Robbie podle svých slov nemůže dočkat, až do světa Pirátů přidá klíčový ženský element.

Zdroje: Collider, THR, Change.org

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

28.06.2003 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 14

Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Petice žádá návrat Deppa, místo něj  přijde "ženská síla" | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest