Sám doma 2: Donald Trump se do oblíbené vánoční komedie vnutil

Sám doma 2: Donald Trump se do oblíbené vánoční komedie vnutil | Fandíme filmu
20th Century Fox
Režisér Chris Columbus vskutku neměl Trumpovo cameo v plánu, ale stavět ve studiu vestibul hotelu Plaza se mu pochopitelně taky nechtělo.

Donald Trump momentálně neprožívá nejšťastnější období, neboť před několika týdny prohrál v amerických prezidentských volbách a na začátku příštího roku se bude stěhovat z Bílého domu. Ačkoliv se zoufale snaží výsledek zvrátit, de facto nemá šanci uspět. V roce 1992 však měl realitní magnát, miliardář a mediální hvězda ještě jiné starosti a jednou z nich bylo, jak se opětovně nechávat zvěčnit ve filmech a seriálech všeho druhu. A nutno podotknout, že byl vcelku úspěšný, když těch cameo roliček má na kontě více než dost. Patří mezi ně i štěk v oblíbené vánoční komedii Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (Home Alone 2: Lost in New York), kdy se jej Macaulay Culkin alias Kevin McCallister ptá na cestu ve vestibulu newyorského hotelu Plaza. A jak se k roličce Trump vlastně dostal?

Nečekejte žádnou překvapivou odpověď. Trump si účast ve filmu prostě a jednoduše vydupal, jelikož byl tehdy vlastníkem nemovitosti. Režisér Chris Columbus nedávno v rozhovoru pro magazín Insider situaci popsal detailněji. Uvedl, že tvůrci přirozeně museli zaplatit relevantní poplatky, které se k natáčení obvykle pojí, leč nebyla to jediná nutná podmínka. Trump totiž nechtěl přijít o možnost připomenout se lidem ve filmu, proto filmařům nakázal, že chtějí-li točit v jeho hotelu, musí mu přihrát alespoň kratičký herecký part.

"Trump svolil, akorát měl podmínku, že si ve filmu zahraje. Nakonec jsme souhlasili a pak se při prvních projekcích přihodila podivná věc - lidé tleskali, když se objevil na plátně. Inu, z oné scény se stala fakticky úlitba divákům. Pravdou ovšem zůstává, že Trump si účast vynutil."

Ruku na srdce, takové chování zrovna v Trumpově případě asi nikoho nemůže překvapit.

Zdroj: Insider

Foto: 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest