The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena

The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
James Gunn prozradil, zda se dočkáme pokračování a rozpovídal se o chystaném souvisejícím seriálu.

Nový The Suicide Squad, pokračování čtyři roky starého nepříliš dobře přijatého Sebevražedného oddílu, v tuto chvíli působí jako jeden z nejnadějnějších připravovaných filmů z dílny DC. Komiksovka vznikající pod taktovou Jamese Gunna představí skutečně širokou plejádu roztodivných a velice bizarních postav a alespoň podle dosavadních zveřejněných materiálů se zdá, že před námi stojí opravdu šílená a zábavná podívaná.

A podle všeho by se Gunn zdaleka nemusel limitovat na jeden snímek. Režisér nedávno poskytl rozhovor s magazínu Empire, kde dostal otázku, zda vznikne i třetí díl. Na to Gunn odpověděl slovy, že je třetí Sebevražedný oddílurčitě ve hře”.

Co je však možná důležitější, konečně jsme zjistili, o čem bude The Suicide Squad vlastně pojednávat. Ústřední tým se vydá na latinskoamerický ostrov Corto Maltese, aby zničil Jotunheim, vězení z nacistické éry, ve kterém jsou uzavírání političtí vězni a jsou na nich prováděny různé experimenty.

Již dříve Gunn naznačoval, že je The Suicide Squad jeho dosud největším filmem vůbec. Nová komiksovka by pak údajně měla být na rozdíl od prvních dvou Strážců Galaxie mnohem více postavena na praktických efektech a obrovských kulisách (což koneckonců potvrdily i dříve vydané záběry).

K režii The Suicide Squad se James Gunn dostal po známém vyhazovu ze strany Disneyho kvůli svým starým kontroverzním tweetům. Nakonec byl k práci s Marvelem znovu přizván. Nově jsme se dozvěděli, že se tak podle všeho stalo doslova den poté, co s Warnerem uzavřel dohodu o natáčení druhého Sebevražedného oddílu, která v té době nebyla ani zveřejněna. Ve chvíli, kdy šéf Marvelu Kevin Feige zjistil, že Gunn přešel k DC a na starost si vezme právě partičku “napravených” padouchů, vzkázal mu jen, aby udělal dobrý film.

Na závěr je třeba připomenout, že se nový Sebevražedný oddíl podívá i na televizní obrazovky v podobě seriálu Peacemaker, který bude pojednávat o stejnojmenném ústředním záporákovi (antihrdinovi) v podání Johna Ceny. Nově vyšlo najevo, že by se série měla začít natáčet již velice brzy. James Gunn na svém Twitteru prozradil, že se aktuálně nachází v dvoutýdenní karanténě, aby mohl v Kanadě nastartovat práce. Produkce by měla trvat od ledna do června. Rovněž se ukázalo, že Cena nebude jediným hercem z The Suicide Squad, který se v Peacemakerovi ukáže. Doplní ho i Steve Agee, který se stará o hlas humanoidního žraloka King Sharka.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je speciální jednotka určená pro tajné operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si byli schopni poradit i s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích se představí Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Zdroj: Empire, Deadline

Galerie: 10

The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Dějová zápletka nové komiksovky odhalena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu