Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí

Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Do konce roku mělo být v kinech uvedeno už jen několik málo „velkých“ premiér. Teď se jejich počet ještě ztenčil.

Málo kdo věří tomu, že do konce roku uvidíme v kinech jakoukoliv větší mezinárodní premiéru. Studia však termíny z kalendáře škrtají jen velice pomalu, jako by se nechtěla vzdát poslední kapky naděje. Teď plamínek zhasl pro dva velké bijáky 20th Century Studios. Desátého prosince měl dorazit Free Guy s Ryanem Reynoldsem, 17. prosince potom detektivka Smrt na Nilu. Obě dvě premiéry teď byly odloženy na neurčito. Ve Spojených státech se totiž pandemická situace nijak zásadně nelepší a v Evropě se prozatím spíš horší. V Česku v tuhle chvíli asi málokdo dokáže říci, zda v prosinci budou kina vůbec otevřená.

Pokud by byla, několik málo větších novinek by se do nich přeci jen dostat mohlo. Na 3.12. je v tuhle chvíli ohlášený videoherní Monster Hunter, u kterého se studio Screen Gems hodlá opřít primárně o Asii, která je na tom dobře, a pokud by jakékoliv další příjmy přišly z dalších koutů světa, byl by to příjemný bonus. Na 17. prosince jsou ohlášeni Croodsovi 2. Minimálně ve Spojených státech se však počítá s tím, že exkluzivně v kinech budou pouze pár dní, během vánočních svátků má být snímek dostupný online. Na streamovací platformě Disney+ se ve Spojených státech počítá také s vánočním uvedením pixarovky Duše. Ta by však u nás měla být 25. uvedena do kin, tak uvidíme, zda něco takového aktuální situace dovolí.

Na Vánoce údajně hodlá Universal na kratší dobu uvést do kin také Zprávy ze světa s Tomem Hanksem. V Česku zatím termín ohlášený není, na Slovensku je stanovené datum 28. 1. A v programu zatím zůstává na prosinec nahlášena také Wonder Woman 1984, avšak u té se můžete na 99% spolehnout na to, že bude taktéž odsunuta. Takhle nákladný projekt si počká na dobu, až kina pojedou naplno.

Na závěr si ještě můžete pustit nový trailer ke Zprávám ze světa:

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu Hercule Poirot i další to vzdávají, poslední letošní kino premiéry mizí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest