Resident Evil 6 má režiséra

Resident Evil 6 má režiséra | Fandíme filmu
Vrátil se k sérii Paul W.S. Anderson nebo se závěrečné části videoherní hexalogie chopí někdo jiný, podobně jako u druhého a třetího dílu? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Chvíli nebylo zcela zřejmé, v jakém pořadí bude Anderson natáčet Resident Evil 6 a katastrofický snímek Pompeii, teď do situace vnesl jasno server Deadline. Pompeii už se totiž natáčí přímo v italských Pompejích a na konci března se štáb přesune do kanadského Toronta. Nově byl do filmu obsazen Jared Harris, jenž si zahraje Lucretia, otce krásné Columby, kterou se hrdina Milo pokusí zachránit z lávou zatápěného města. Veškeré další podrobnosti najdete v našem detailním článku o filmu.

Nedávno jsme psali, že šestý díl zombie série Resident Evil je už oficiálně ohlášený. Premiéra je předběžně stanovena na příští rok avšak otazník se vznášel nad tím, zda příběh Alice do konce dotáhne režisér Paul W.S. Anderson, který má na svědomí 1., 4. a 5. díl. Dnes už máme jasno - Anderson potvrdil, že u šestky chce být opět i jako režisér. Kamery se rozběhnou na podzim, takže Andersonův historický film Pompeii se tím pádem odsunuje na vedlejší kolej a na pořadu dne budou přípravy Resiho 6. Zombies i virus Las Plagas už se ve filmu objevily, s čím asi režisér přijde příště? Že by se na scénu tentokrát dostal i virus Uroboros? Co udělá virus Uroboros s jedním člověkem, se můžete podívat v krátké scénce z herního RE 5.

 Resident Evil 5: Uroboros

 

 

Zdroje: Deadline, First Showing

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest