Slinky: Dokonce i hračkářská pružinka pro děti musí mít vlastní film

Slinky: Dokonce i hračkářská pružinka pro děti musí mít vlastní film | Fandíme filmu
Pixabay License / Volné pro komerční užití
Zobrazit další 1 obrázek
Jak se stala z pružinky legendární hračka? To se dozvíme v chystaném životopisném dramatu.

Filmoví tvůrci se vskutku nebojí ničeho, když čas od času si člověk říká, zda tam nějaký potenciál vůbec je. To by mohl být na první pohled i případ snímku Slinky, který se bude točit kolem dětské pružiny (spirály) čili hračky. Nicméně nebojte se, nebudeme desítky minut sledovat nějaké nudné kreace na schodech (viz klip z komedie Ace Ventura 2: Volání divočiny), ale zaměříme se na historii, kterou si oblíbená dětská blbůstka prošla. Pružinu jako hračku stvořil Richard James, leč příběh se bude věnovat jeho manželce Betty James. Richard totiž jednoho ošklivého dne Betty opustil, vykašlal se i na jejich šest dětí a na krku jim nechal nemalé dluhy. Hlavní hrdinka se však nezlomila a odmítla se vzdát. V době, kdy to ženy v byznysu neměly zrovna snadné, firmu zachránila od bankrotu a z pružinky dokázala udělat hračku, jež nesmí chybět v žádné domácnosti.

Režie se ujme Tamra Davis, která se v posledních letech realizovala spíše v televizní/seriálové produkci, když naposledy poslala do kin v roce 2002 romantické road movie Crossroads s Britney Spears v hlavní roli (ano, byl to propadák). Zřejmě nejlepším celovečerákem, který natočila, budiž komedie Mazaní hoši z roku 1998. Nezbývá než věřit, že si vybere silnější chvilku a scénář z per Chrise Sivertsona, Ann Carli a Cristiny Curbelo nepošle do kytek. Námět nezní úplně marně, neboť James si pravděpodobně prošla poměrně náročnou životní zkušeností, dokázala využít nabízené šance a určitě by se nakonec mohlo jednat o poutavé a inspirativní životopisné drama.

Zdroj: MW

Foto: Pixabay / Volné pro komerční užití

Galerie: 2

Slinky: Dokonce i hračkářská pružinka pro děti musí mít vlastní film | Fandíme filmu Slinky: Dokonce i hračkářská pružinka pro děti musí mít vlastní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest