Eternals: Obrázky přibližují podobu nového týmu Marvel hrdinů

Eternals: Obrázky přibližují podobu nového týmu Marvel hrdinů | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Premiéra Eternals je ještě pořádně daleko, fanoušky tak potěší každý nový střípek skládačky, který nám tajuplný tým dále přiblíží.

Komiksovka Eternals by měla být de facto hotová, přičemž se momentálně zřejmě řeší ještě nějaké postprodukční nezbytnosti. Týmovka o polobožských stvořeních žijících tisíce let na Zemi měla podle původního plánu dorazit na plátna kin letos v listopadu, leč nakonec se vlivem koronavirové pandemie posunula premiéra očekávaného počinu režisérky Chloé Zhao nejprve na únor 2021 a posléze až na listopad 2021. Herecký ansámbl nevypadá na první pohled úplně špatně, ale na druhou stranu těžko soudit, co máme od projektu vlastně čekat. Tvářemi filmu jsou Angelina Jolie, Kit Harington či Salma Hayek.

Vzhledem k odkladu premiéry není kolem Eternals v současnosti příliš živo, když Marvel logicky pomaličku se rozbíhající propagační kampaň utnul. Nicméně čas od času se z hlubin internetu vynoří nějaké zajímavé fotografie či útržkovité informace. Číhnout tak můžete třeba na logo, na němž nechybí hlavní hrdinové.

Rovněž unikla fotografie několika propagačních materiálů (v angličtině a francouzštině).

Zde pohled na postavu Kinga, jehož si střihne Kumail Nanjiani. Kingo - Eternal nabitý vesmírnou silou - se dle neoficiálních zvěstí na Zemi schovává jako bollywoodský herec.

Nechybí ani Ikaris, kterého ztvární skotský herec Richard Madden, ačkoliv nutno přiznat, že uniklý promo obrázek neoplývá nejvyšší kvalitou.

Světlo světa také spatřil popis inteligentního vynálezce známého jako Phastos, kterému propůjčí tvář Brian Tyree Henry. Na serveru Amazon se totiž objevila fotografie hračky, kterou však Marvel již stáhnul. Popisek ovšem zůstal: "Celá staletí pomáhal Phastos kultivovat lidstvo skrze technologický pokrok, přičemž vlastní genialitu vždy pečlivě skrýval."

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 5. listopadu 2021.

Galerie: 3

Eternals: Obrázky přibližují podobu nového týmu Marvel hrdinů | Fandíme filmu Eternals: Obrázky přibližují podobu nového týmu Marvel hrdinů | Fandíme filmu Eternals: Obrázky přibližují podobu nového týmu Marvel hrdinů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest