Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu

Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Cruise si v klidu létá vzduchem, leč jeho hereckým kolegům z toho není dobře po těle.

Herec Tom Cruise je tak trochu blázen, což všichni fanoušci filmu patrně dobře vědí. Neustále se snaží posouvat vlastní limity a kaskadéry na plac pouští jen velmi nerad. Ostatně to se opět potvrdilo v rámci produkce Mission: Impossible 7, kde se Cruise kupříkladu proletěl vzduchem na motorce. Šílené kousky osmapadesátiletého sympaťáka neděsí, což však nelze říct o zbytku hereckého ansámblu. V interview s Conanem O’Brienem to potvrdil Simon Pegg, jenž přiznal, že opakovaně mívá o svého parťáka strach. A prý tyto pocity nemá ani zdaleka sám. Nejednou si údajně říkal, zda Cruise nejde už za hranu a zda vůbec nebezpečný kousek přežije.

"Ten pocit, když se díváte na film a vidíte, jaké šílenosti předvádí, přičemž cítíte skutečnou hrozbu nebezpečí a jste si jistí, že to je skutečně on. Ale naštěstí víte, že to přežil, protože se objevil v Dobré ráno Ameriko nebo podstoupil nějaký rozhovor. Když jej sledujeme, nevíme, zda to zvládne. Skáče na motorce z útesu a všichni jen vyčkávají a v hlavě jim probleskává 'Pane bože, pane bože'. Je to děsivé."

Jak naznačují fotografie z natáčení a fanoušky zachycená videa, Cruise v Mission: Impossible 7 očividně nesundal nohu z plynu a znovu si pro nás přichystal výživnou a zábavnou akční jízdu. Samozřejmě, že Cruise nepředvádí vylomeniny pouze a jen jako Ethan Hunt. Zde jsme pro vás nachystali článek, ve kterém najdete ohlédnutí za řadou hraničních situací, v nichž Cruise nebyl daleko od újmy.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: ScreenRant

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 12

Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Herečtí kolegové se pravidelně děsí, že Tom Cruise nepřežije další scénu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest