Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích

Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Wakanda by mohla být místem, kde ve světě Marvelu vzniknou v budoucnu další supervojáci.

Postava Shuri (Letitia Wright) v Avengers: Endgame příliš velkou roli neměla, jen se objevila v závěrečné bitvě proti Thanosovi. V předchozích Avengers: Infinity War i Black Pantherovi ale prokázala, že má rozsáhlé vědecké znalosti. Ty nyní v období po Endgame využívá. Pracuje totiž na vytvoření nových super vojáků, mezi které patří například Captain America. Píše se o tom v nové knize The Wakanda Files, která rozšiřuje dosud známé informace o univerzu filmového Marvelu.

Shuri v knize řeší problém, jak bude možné dále předávat mantru Black Panthera. Killmonger totiž zničil zásoby vzácné wakandské rostliny, která propůjčovala panterům jejich magické schopnosti. Shuri proto zkoumá alternativní možnost, jak v budoucnu vytvořit nového ochránce Wakandy. A inspiraci hledá u supervojáků, jako byli Steve Rogers či Hulk. A všímá si jisté podobnosti.

“[Red Skullova] transformace neuspěla, protože séru chybělo radioaktivní ozáření. Rogers byl vystaven vita-paprskům. Banner se stal obrovským naštvaným monstrem, protože byl vystavený gamma radiaci. Je pravděpodobné, že Zola využil gamma záření z Tesseractu k vylepšení Barnese. [Hydra] přišla na to, jak vystavit subjekty jakýmkoliv kosmickým paprskům, který vyzařoval kámen mysli, což je proměnilo. Jak je masivní množství radiace spojené se superhrdinskými schopnostmi? Vyzařuje kámen mysli určitý typ radiace? Bylina ve tvaru srdce (propůjčující schopnosti Black Pantherů - pozn. red.) vytváří stejné vylepšený efekty bez nutnosti radiace.Takže kde se obě metody liší a co je spojuje?” ptá se v knize Shuri.

Je tak možné, že nový Black Panther vznikne díky radiaci? A díky práci právě Shuri? Níže si můžete připomenout, jak se snažila pomoci Visionovi v Infinity War. V galerii si pak s touto postavou prohlédněte fotky.

Zdroj: Screen Rant, foto: Marvel

Galerie: 10

Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Wakanda po událostech filmu pracuje na nových supervojácích | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu