Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci

Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Joe Manganiello se vrací na místo činu. Spekulace se vedou také kolem další známé DC postavy, která by se ještě jednou mohla ukázat na scéně.

Režisér Zack Snyder pilně pracuje na vlastní verzi Ligy spravedlnosti alias Justice League, když dotáčky jsou v plném proudu. Před kameru se znovu vrátili Ben Affleck, Jared Leto, Ray Fisher a Amber Heard. Nedávno pak bylo odhaleno, že se vrátí i Joe Manganiello, který si na konci kinoverze původní Ligy spravedlnosti střihnul nájemného žoldáka jménem Slade Wilson. Ten je spíše znám pod přezdívkou Deathstroke a ve zmíněné scéně se setkal na jachtě s Lexem Luthorem a společně plánovali založit tým padouchů. Za scénu je zodpovědný náhradní režisér Joss Whedon, když původně se měl Deathstroke ukázat v poněkud jiném světle a jasně se vyprofilovat jako další Batmanův nepřítel, s nímž se měl Affleck utkat v tehdy chystané sólovce. Tak byla ostatně i koncipována originální potitulková scéna, kterou následně Whedon změnil.

Sám Manganiello odmítá svoji účast/neúčast na dotáčkách komentovat. "Pakliže se toho mám účastnit, neměl bych to oznamovat já sám. To přináleží Zackovi." Opravdu se však zdá, že Manganiello se na plac vrátil, čemuž nahrává i jeho současný vzhled (vlasy + bradka).

Podobně tajemně mluví o tzv. Snyder Cutu i Kevin Costner čili Jonathan Kent. Postava se objevila v Muži z oceli i v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti a lze si domyslet, že cameo by si mohl Costner dopřát i v Lize spravedlnosti. Nicméně on sám spekulaci nechtěl potvrdit ani vyvrátit se slovy, že prostě "neví" a "nemůže říct". Není to tedy jasné "ano", ale evidentně ani "ne".

K Lize spravedlnosti se váže i poslední zajímavost, kterou má na svědomí kaskadér Erol Ismail, jenž se fanouškům svěřil, že z filmu byla vystřižena masivní bojová scéna mezi Atlanťany a paradémony. Proč? Jelikož studio Warner Bros. usoudilo, že scéna byla příliš brutální a násilná. Účastníci museli být z tohoto rozhodnutí nadšení, neboť se natáčelo v ledových vodách poblíž Islandu a jejich drkotání zuby ve finále nebylo k ničemu.

Zdroje: Collider, MW, MWII, CS, CBM

Foto: Warner Bros.

Galerie: 6

Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu Liga spravedlnosti: Deathstroke dostane pod vedením Zacka Snydera další šanci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu