Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku

Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu
Eon/MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
A pokračuje i šuškanda o následníkovi Daniela Craiga.

Bondovka Není čas zemřít sice vlivem koronavirové pandemie ještě do kin nedorazila, ale producenti Michael Wilson a Barbara Broccoli jsou s výsledkem očividně spokojení. Mají totiž v plánu usadit na režisérskou sesli Bonda 26 opět Caryho Fukunagu. Kalifornský rodák přitom nebyl první volbou pro nejnovější bondovku, když původně měl snímek natočit Danny Boyle. Ten byl však odejit kvůli kreativním rozporům. Fukunaga jej posléze nahradil a patrně zabodoval. Pětadvacátá bondovka měla vtrhnout do kinosálů po celém světě v dubnu letošního roku, ale nakonec by to mělo klapnout až v dubnu 2021.

Eon/MGM

V rozhovoru pro The Wall Street Journal Wilson uvedl, že Fukunaga je "bezpochyby někdo, s kým se v budoucnu počítá". Broccoli k tomu dodala: "Daleko předčil naše očekávání. Pravděpodobně natočil jednu z nejlepších bondovek vůbec... Film má epické měřítko, ale taktéž nechybí intimita... Je to klasická bondovka a současně film s podpisem Caryho Fukunagy."

Pakliže se Fukunaga skutečně vrátí, tak zatím netuší, s kým by mohl Bonda 26 točit. Craigův nástupce bude prý vybrán až po premiéře Není čas zemřít. Sice se objevila vracející se spekulace o tom, že Tom Hardy by se mohl stát agentem 007, ale potvrzeno nebylo nic. Broccoli na toto téma utrousila: "Říkám to pořád, vždycky můžete být zamilovaní pouze do jediné osoby. Jakmile film spatří světlo světa, uběhne nějaký čas, pak budeme moci začít řešit budoucnost. V tuhle chvíli nicméně máme na mysli pouze Daniela."

Bonda by si nesmírně rád střihnul Henry Cavill, jenž nevynechá jedinou možnost mediálně na tuto skutečnost upozornit. "Pokud by Barbara [Broccoli] a Mike [Wilson] měli zájem, ihned bych po té příležitosti skočil. V tuhle chvíli je vše ve hvězdách. Uvidíme, jak to dopadne. Ale ano, neskutečně rád bych se stal Bondem." Připomínáme, že v minulosti už se o roli ucházel, ale neuspěl.

Zda se na Supermana usměje štěstí, na to si ovšem budeme muset ještě nějaký ten měsíc počkat.

Zdroj: ScreenRant, MW, MWII

Foto: Eon/MGM

Galerie: 7

Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu Není čas zemřít: Studio je tak spokojené, že chce s režisérem točit i příští bondovku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu