Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel

Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zahraje si v něm mimo jiné hvězda ze seriálu Hra o trůny. Je tu první foto.

Americký režisér Zack Snyder v současnosti připravuje očekávaný vlastní sestřih Justice League a také stříhá svou Netflix novinku Army of the Dead. A jak nyní odhalil na svém Twitteru, rovnou se k ní zrovna začal i natáčet prequelový díl. Ve svém příspěvku i odhalil, koho v něm diváci uvidí v hlavních rolích.

Ke svému tweetu Snyder připojil i fotku celého ústředního obsazení. Prohlédnout si ji můžete sami níže v galerii. V chystaném prequelu zatím nedokončeného filmu Army of the Dead tak budou hrát (zleva doprava podle zveřejněné fotky): Nathalie Emmanuel (Missandei ze Hry o trůny), Stuart Martin (seriály Jamestown, Medici), Matthias Schweighöfer (Bez věcí nad věcí, Nejkrásnější den), Guz Khan (Čtyři svatby a jeden pohřeb) a Ruby O'Fee (Polar).

Snyder ve svém příspěvku kromě obsazení odhalil, že natáčení prequelu začíná tento týden v Německu a v Praze. On sám je pak v Los Angeles, kde “má ruce plné práce s editováním Army of the Dead.” Toho bychom se měli dočkat někdy během příštího roku na Netflixu. Kdy pak dorazí aktuálně natáčený prequel je zatím neznámo. O jeho příběhu toho také moc nevíme, kromě toho, že by se měl zaměřit na postavu Matthiase Schweighöfera, jenž vystupuje i ve Snyderově filmu. Snímek by se měl jmenovat: Army of the Dead… Meanwhile in Germany - tedy Armáda mrtvých... Mezitím v Německu.

Co známe, je zápletka nadcházející Army of the Dead, které se dočkáme jako první. Ve filmu budeme sledovat skupinu žoldáků, kteří se rozhodnou vyloupit casino v Las Vegas během probíhající zombie epidemie. V jedné z hlavních rolí uvidíme Dava Bautistu. Níže si v galerii prohlédněte dosavadní fotky z natáčení. Kromě prequelu se má u Netflixu také připravovat animovaný seriál, který představí Bautistovu postavu před začátkem zombie apokalypsy. Streamovací služba má tak zaděláno na potenciální nový propojený filmový a seriálový svět .

Zdroj: ScreenRant, iHned, Zack Snyder, foto: Netflix

Galerie: 10

Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu Army of the Dead: K chystané zombie novince Zacka Snydera se v Česku natočí prequel | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest