Cinderella: Emma Watson jako Popelka

Cinderella: Emma Watson jako Popelka | Fandíme filmu
V posledních dnech se nám to potterovskými herci v novinkách jen hemží. Teď režisér Thora chystá pro Disneyho další slavnou pohádku. AKTUALIZOVÁNO: Všechno je jinak.

AKTUALIZACE: Podle Marca Grasera, redaktora magazínu Variety, se Emma Watson rozhodla, že Popelku hrát nebude. Že by si řekla, že jedna pricenze jí bohatě stačí?

Disney po Alence v říši divů, Mocném vládci Oz a chystané adaptaci Maleficent plánuje na podzim letošního roku natáčení další adaptace klasické pohádky, tentokrát O Popelce. Projekt měl původně jako režisér zaštítit Mark Romanek, jehož nejznámějšími snímky byly doposud One Hour Photo s Robbinem Williamsem, a Never Let Me Go s Keirou Knightley, Carey Mulligan a Andrew Garfieldem. Režisér již údajně dokonce měl několik vytipovaných adeptek na hlavní roli - patřily mezi ně Saorsie Ronan (The Way Back) Alicia Vikander (Anna Karenina) a Gabriella Wilde (Carrie) - a roli zlé Popelčiny macechy získala Cate Blanchett. Romanek však na konci ledna od projektu odstoupil z důvodu tvůrčích neshod se studiem.

Na Disneyho byla zkrátka představa o temnější Popelce moc, a Romanekovo místo tak zaujal Kenneth Branagh, který režíroval například komiksového Thora, a v postprodukci je momentálně jeho nejnovější snímek Jack Ryan. Ještě zajímavější je však informace o obsazení hlavní role - tu by měla ztvárnit Emma Watson. Dvaadvacetiletá herečka zatím nebyla do role oficiálně potvrzena, nicméně dle Variety s tvůrci intenzivně jedná. Kdo bude hrát její mužský protějšek, se zatím neví. První verzi scénáře napsala v roce 2010 Aline Brosh McKenna, autorka scénáře ke snímku The Devil Wears Prada. Na následných úpravách scénáře se pak podílel Chris Weitz, známý především jako autor snímku The Golden Compass s Nicole Kidman a Danielem Craigem. Disney doufá, že natáčení začne během letošního podzimu v Londýně. Film by se pak podle plánu měl dostat do kin v průběhu příštího roku. 

Zdroje: Marc Graser Twitter, Variety, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest