Kill the Messenger: Jeremy Renner proti CIA

Kill the Messenger: Jeremy Renner proti CIA | Fandíme filmu
Jeremy Renner si zahraje novináře, který usvědčil CIA z obchodu s drogami a ozbrojování rebelů v Nikaragui.

Po plejádě smyšlených akčních filmů, ve kterých jsme mohli poslední dobou Jeremyho Rennera vídat, se herec opět objeví ve snímku podle skutečné události. S těmi už zkušenost má - za zmínku stojí film například  Dahmer nebo Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem. Jeho nynější připravovaný snímek má název Kill the Messeneger a zaměřuje se na život investigativního novináře Garyho Webba.

Ten se v roce 1996 proslavil knižní trilogií Dark Alliance, kde na základě dostupných důkazů spojil CIA s pašováním kokainu a jeho šíření v Los Angeles a ozbrojováním rebelů v Nikaragui. Po zveřejnění informací proti novináři rozjela CIA tvrdou kampaň ve snaze skandál popřít a Webba pošpinit. Kvůli stíhání novinář přišel o práci a svou reputaci, což jej v roce 2004 dovedlo k sebevraždě.

Titulní roli si zahraje již zmíněný Renner, produkce se ujme jeho společnost The Combine a na režisérské křeslo usedne Michael Cuesta, známý díky režírování televizních seriálů jako Homeland, pilotního dílu populárního seriálu Dexter či seriálu The Oaks, ve kterém účinkoval právě Jeremy Renner. Na projektu se pracuje již 8 let a první klapka je naplánovaná na letošní léto.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu