The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi

The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Země se proměnila v bezútěšné místo, kam se dozajista nechcete vracet.

Hollywoodský štramák George Clooney si čas od času odběhne od herectví také k režírování (Den zrady, Památkáři), což potvrzuje jeho nejnovější film The Midnight Sky. V něm si Clooney střihne vědce jménem Augustine Lofthouse, který trčí kdesi v Arktidě ve výzkumné stanici a snaží se ze všech sil zabránit návratu průzkumné vesmírné lodě vracející se z mise na Jupiteru. Proč? Na zemi se totiž semlela globální katastrofa a postapokalyptické vyhlídky nejsou nejlepší. Jinými slovy, perspektiva života na Zemi je nulová, zatímco jeden z měsíců Jupitera prý skýtá vhodné podmínky pro přežití lidské rasy. Hlavní hrdina má navíc tu smůlu, že bojuje s rakovinou a k ruce má jen malou holčičku.

Popis filmu naznačuje, že půjde o ponurou a depresivní podívanou, přesto Clooney chtěl, aby v tomhle smutném příběhu o konci lidstva byla i určitá naděje. O scénář se postaral Mark L. Smith (REVENANT Zmrtvýchvstání), jemuž sloužila jako předloha kniha Good Morning, Midnight z pera Lily Brooks-Dalton.Holčičku, o níž se hlavní hrdina stará, si zahrála Caoilinn Springall. Dále se ve filmu objeví Felicity Jones (Rogue One: Star Wars Story), Kyle Chandler (Godzilla II Král monster), David Oyelowo (Selma), Sophie Rundle (seriál Peaky Blinders: Historky z Birminghamu) a Ethan Peck (Vyměřený čas). Snímek The Midnight Sky uvede v prosinci Netflix.  

Zdroj: Collider

Galerie: 5

The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi | Fandíme filmu The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi | Fandíme filmu The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi | Fandíme filmu The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi | Fandíme filmu The Midnight Sky: Umírající George Clooney se snaží zabránit návratu astronautů na zpustošenou Zemi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest