Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku

Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nejen Tom Cruise, ale také nová herecká posila Hayley Atwell se odvážila v panenské norské přírodě vylézt na jedoucí vagon.

Produkční práce na akčním nářezu Mission: Impossible 7 jsou navzdory koronavirové pandemii stále v plném proudu. Ke konci září se štáb v čele s režisérem Christopherem McQuarriem a herecký ansámbl vedený Tomem Cruisem nacházel v Norku, kde se mimo jiné kochali přírodními krásami ze střechy jedoucího vlaku. Dle přiloženého fanouškovské videa můžete vidět, že Cruise byl v dobré náladě a natáčení vlakové scény si užíval (o scéně jsme detailněji spekulovali zde). McQuarrie k norské misi poznamenal, že krásy severské země zanechaly ve filmu nesmazatelnou a určující stopu. Současně si všichni zainteresovaní prý znovu uvědomili, že vše je možné. Netřeba připomínat, že natáčet se původně mělo v Itálii, tudíž je otázka, zda dechberoucí norské exteriéry nebudou v sedmičce suplovat Alpy.

Na střechu vlaku se zjevně odvážila i herečka Hayley Atwell:

Je dobré vidět, že si zúčastnění natáčení užívají. Dalo by se totiž pochopit, kdyby se na nich začaly objevovat známky frustrace. Vždyť produkci nejprve zpomalil koronavirus, poté kauza s polským mostem a nedávno i nehoda motocyklu. Komplikace k takto natřískanému hollywoodskému blockbusteru dozajista patří, leč čeho je moc, toho je příliš. Dříve zveřejněné fotky z natáčení odhalily, že všichni účastníci na sobě nosí po většinu času roušky či respirátory, tudíž v tomto případě se hygienické a bezpečnostní protokoly pravděpodobně skutečně dodržují. Studio Paramount Pictures evidentně nestojí o to, aby se situace zvrhla jako v případě Reevesova Batmana.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Foto: Paramount Pictures (Mission: Impossible)

Galerie: 6

Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Fanoušci zachytili Toma Cruise při natáčení scény na střeše rozjetého vlaku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest