Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů

Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu
Marvel / DC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Spojovat hrdiny do týmových filmů už nestačí, Marel a DC zkusí fanoušky oslnit zapojením mnohočetných Batmanů či přeobsazených Iron Manů.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hollywood se neustále snaží přijít na to, jak svoje velkofilmy udělat divácky co nejatraktivnější. Adaptují se populární značky. Po letech se oživují milované série. Vracejí se oblíbené postavy, které po několik pokračování chyběly. Marvel dovedl k dokonalosti techniku spojování samostatných hrdinů v týmových filmech. Kam lze jít dál? Vypadá to, že dalším velkým marketingovým tahákem má být využití potenciálu paralelních realit.

Svým způsobem něco obdobného nabídli vlastně už X-Men: Budoucí minulost, kde se na plátně ukázali jak starší, tak mladší představitelé X-Menů. A do budoucna chtějí dosud nesourodé postavy spojovat jak Marvel, tak především DC.

U DC komiksu je oficiálně potvrzené, že ve snímku The Flash bude superhrdinský rychlík cestovat napříč realitami, a krom toho, že bude potkávat hrdinské parťáky, které už potkal v předchozích filmech, tak se setká i s postavami, jejichž snímky se současnými komiksovkami nemají vůbec nic společného. Víme tak, že se Flash (Ezra Miller) potká nejen se současným Batmanem (Ben Affleck), ale i s Batmanem dob dávno minulých (Michael Keaton).

To je ale jen vrcholek ledovce. Producentka Barbara Muschietti už v minulosti uvedla, že máme čekat řadu hostů ze světa DC a server FandomWire teď tvrdí, že produkce se údajně k malému cameu snaží přesvědčit další představitele Batmanů: Christiana Balea, Vala Kilmera a George Clooneyho. Vedle toho měl být oslovený také představitel Robina Chris O’Donnell, seriálový představitel Flashe Grant Gustin a dokonce prý i Nicolas Cage jako Superman! Připomínáme, že Cage měl Supermana skutečně hrát v připravovaném filmu Tima Burtona, avšak těsně před natáčením byl projekt zastavený (tady najdete podrobnosti a fotky z kostymérny).

Kapitolou pro sebe je účast Cyborga v podání herce Raye Fishera. Ten je se studiem Warner už delší dobu ve sporu a dle dostupných informací nepanuje shoda ani na tom, za jakých podmínek by se měl zúčastnit natáčení The Flashe. Pokud se Miller ve filmu nakonec objeví, tak by podle informací The Hollywood Reportu měl vystupovat asi ve třech scénách. Natáčení The Flashe by mělo začít příští rok.

Další kapitola »

Galerie: 11

Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu Budoucnost komiksových filmů je ve větším a větším počtu hvězdných hostů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest