Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech

Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 13 obrázků
Chris Rock zaručeně pobaví, ale ani jemu samotnému nebude nakonec příliš do smíchu.

Režisér Darren Lynn Bousman občas natočí solidní horor/thriller (Saw II, Mother's Day), ale tu a tam šlápne vedle a naservíruje divákům podprůměrnou slátaninu (Abattoir, St. Agatha). Letos by měl poslat na VOD hororovou jednohubku Death of Me s nestárnoucí Maggie Q v hlavní roli a příští rok se pokusí ruku v ruce s Chrisem Rockem restartovat krvavou frančízu Saw. Snímek Spirála strachu: Saw pokračuje (Spiral: From the Book of Saw) vypadá dle prvního traileru vcelku solidně a dost možná zas jednou dostaneme výživnou porci napětí a drsných radovánek. V hlavních rolích se představí vyjma zmíněného Rocka i Samuel L. Jackson a Max Minghella, přičemž údajně přibude humoru, ale obecně zůstane feeling věrný sérii, tudíž nebudou chybět hektolitry krve a brutální výjevy. Komediální složka však nemá být tak významná, respektive nepřehlučí ostřejší ráz filmu.

Bousman o Spirále strachu prozradil následující: "Mohu vám říci, že někdy to působí přesně jako snímek ze série Saw, jindy zase originálně a naprosto odlišně. Nechybí prohlubování mytologie, ovšem úhel pohledu se bude významně lišit." Režisér rovněž potvrdil, že testovací projekce se vydařily. "[Chris] Rock je sice nesmírně vtipná osůbka, ale žádnou komedii nečekejte." Nicméně máme čekat humorné momenty, leč i testovací projekce ukázaly, že smích netrvá dlouho, poněvadž povětšinou bylo v sále hrobové ticho. Máme se těšit na svěží a do značné míry odlišnou perspektivu a vynikajícího Rocka.

Tak uvidíme, jak to dopadne. Snad si Bousman vybere silnější chvilku. V galerii jsou fotky, které dosud byly k snímku zveřejněny.

V thrilleru Spirála strachu: Saw pokračuje sadistický génius spustí novou vlnu zvrácené spravedlnosti, čímž se začíná psát nová kapitola z děsivé knihy Saw. Odrzlý detektiv Ezekiel „Zeke“ Banks (Chris Rock) pracuje ve stínu uznávaného veterána Marcuse (Samuel L. Jackson) a spolu se svým nezkušeným parťákem (Max Minghella) dostává na starost vyšetřování drsných vražd, které náramně připomínají temnou minulost města.

Zdroj: BD

Foto: Lionsgate

Galerie: 14

Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje - U dalšího dílu krvavé série se sice zasmějete, ale brzy vám úsměv ztuhne na rtech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu