The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje

The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Robert Pattinson si užívá tlak fanoušků, který je spojený s takhle výraznou rolí.

Batmana režiséra Matta Reevese všichni vyhlížíme s velkými nadějemi a po relativně brutálním traileru se naše očekávání ještě zvýšila. Zejména nekompromisní bitka vzbudila nadšení, když Robert Pattinson dokázal, že rozhodně nebude žádná měkkota. Fanoušci přirozeně ihned začali trailer rozebírat frame po framu a logicky došlo i na zmíněnou vyhrocenou scénu, přičemž rozbor bezpochyby stojí za to. Ano, jedná se de facto pouze o několik vteřin, leč i tak lze z upoutávky alespoň částečně odvodit, jaký bude Batmanův styl boje. Jedno je jisté, očividně i mladý Bruce Wayne ví, jaké místo zasáhnout, aby byl efekt co nejbolestivější.

Jinak natáčení je v plném proudu a v říjnu se štáb ruku v ruce s hereckým ansámblem přesune do Chicaga, kde se budou točit další skopičiny s Batmobilem. Tvůrci mají v plánu nasnímat některé akční sekvence, tudíž patrně nějakou tu automobilovou honičku. V Chicagu by měl Batman zůstat zhruba do konce příštího měsíce. Není to samozřejmě první Batmanova návštěva "větrného města", jelikož trilogie Christophera Nolana se taktéž točila mimo jiné v metropoli státu Illinois.

V dalším videu si pak můžete poslechnout "rozklíčovanou" verzi hlasu Paula Dana alias Hádankáře/Riddlera, který v traileru pronese několik znepokojivých větiček ("If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?"). Na první poslech by si zřejmě nikdo neznalý netipnul, že hlas patří právě Danovi.

Na závěr jedno vyjádření samotného Batmana. Pattinson se prý již srovnal s pocitem, že by to "mohl pohnojit". Je si moc dobře vědom, že jej pod drobnohledem sledují mraky fanoušků, ale vlastně si to "podivně užívá". Nynější tlak přirovnal k produkci Stmívání a zopakoval, že si je jistý, jelikož chce vystupovat na "velkém pódiu".

Dole v galerii můžete vidět výtvarné návrhy, které pro film připravil známý komiksový ilustrátor Bill Sienkiewicz.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroje: ScreenRant, MW I, II, CBM

Foto: Warner Bros.

Galerie: 10

The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu The Batman: Podívejte se na rozbor brutálního pěstního souboje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest