Uncharted: Co udělá Burger se scénářem?

Uncharted: Co udělá Burger se scénářem? | Fandíme filmu
Neil Burger převzal Uncharted po Davidu O. Russelovi. Co udělá s jeho scénářem? A koho chce do hlavní role?

O velkých změnách, které se odehrály kolem filmové adaptace Uncharted, videohry jejíž největší chybou je to, že má konec, už jsme psali. Zprávy (především pro fanoušky) to byly velmi radostné: Tvůrčí vize původního režiséra Davida O.Russela totiž neměla s předlohou prakticky nic společného. Režie se nově ujal Neil Burger, zodpovědný třeba za letočního Všemocného. Před pár dny poskytl po novinkách lačnícím fanouškům pár informací o připravovaném scénáři a obsazení:

Tak především definitivně potvrdil, že Russelova verze vzala za své a scénář se přepisuje od začátku s naprosto odlišným přístupem. Namísto rodinného dramatu o lovcích pokladů se Burger s týmem vrací hezky pěkně k Playstationu 3, hrají a nasávají atmosféru. Z režisérových slov je patrné, že by z hry rádi zachytili především její ikonické filmové momenty a její dobrodružnou atmosféru na pomezí nastalgie Indiana Jonese a soudobé agresivity Jasona Bournea.

Možná vás také překvapí, že Bradley Cooper nemá roli Nathana Drakea, navzdory všeobecným předpokladům, vůbec jistou. Burger doslova prohlásil, že "existuje spousta herců, kteří by Drakea vystřihli znamenitě a dokonce tak i vypadají". Znamená to tedy, že bude představitele hledat spíše v neznámých tvářích? Těžko říct, ale z posledního Burgerova vzkazu si můžeme vzít vcelku jednoznačnou informaci: Alespoň do té doby, než bude dokončen scénář je jakékoliv fabulování o obsazení hlavní role celkem zbytečné.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest