Justice League převezme Nolan, vrátí se Bale

Justice League převezme Nolan, vrátí se Bale | Fandíme filmu
Nový týden začínáme obrovskou peckou. Odkud se šílená zpráva vzala, co je na ní pravdy a co dalšího můžeme dodat?

I když Christopher Nolan mnohokrát řekl, že až pomůže Zacku Snyderovi dokončit Muže z oceli, s DC komiksy končí, Latino Reviews teď tvrdí, že Nolan je zpátky na palubě ve velkém stylu! Podle serveru byla Nolanovi svěřena kompletní kontrola nad filmovým DC Universe a rýsují se i první podrobnosti o chystané Justice League. Do role Supermana se vrátí Henry Cavill, film spolu s Nolanem bude produkovat Zack Snyder (možná jej i zrežíruje) a pozor, do role Batmana by se měl vrátit Christian Bale!

Říkáte si, že to celé zní jako příliš velká pohádka, než aby to mohla být pravda? Jenže Warnerům dost možná nezbylo, než vytáhnout pořádný balík a tu pohádku zrealizovat. Jak jsme vás nedávno informovali, dosavadní pokusy o přípravu Justice League se studiu rozpadly pod rukama a Warner jinak nemá žádnou velkou značku, která by mu do budoucna slibovala miliardové tržby. Harry Potter už je nějaký ten pátek za námi, Nolanův Batman také skončil, budoucnost Muže z oceli je přes pozitivní první ohlasy nejistá a i když si Hobit prodloužil život o půl roku, po jeho skončení už má zase Warner v kolonce mega-blockbusterů prázdno.

Redaktor Latino Reviews dále připomíná, že Warner musí na jedné frontě bojovat s výborně našlápnutým Marvelem a na té druhé proti němu Disney posílá LucasFilm a Hvězdné války pod kontrolou J.J. Abramse. Doba zkrátka uzrála a o silné kreativní osobnosti je u velkých značek zájem.

Osobně k celé zprávě zůstávám značně skeptický. Není problém uvěřit, že ve spolupráci na DC filmech bude pokračovat Zack Snyder. Henry Cavill je dokonce vázaný smlouvou. Christopher Nolan by možná mohl tu a tam někomu krátce poradit jako producent. Ale představa, že Nolan do hry vrátí Christiana Balea a pošpiní tak dějový a emocionální oblouk, který pro něj po tři filmy pečlivě budoval, se zdá být značně šílenou. Co se týče samotného Balea, tak ten v minulosti uvedl, že pokud by Nolan přišel s dobrým nápadem, pak by o návratu uvažovat mohl. Teoreticky možné to všechno tedy je.

Všem skeptikům, včetně mě, ale Latino Review připomíná, že jako první přinesli zprávy o tom, že v Superman se vrací bude hrát hlavní roli Brandon Routh, že si v TDK zahraje Jokera Heath Ledger nebo že Christopher Nolan bude produkovat Man of Steel. O hromadě exkluzivních (a později potvrzených) novinek z Marvelu ani nemluvě. Důvěryhodnost serveru je tedy značná. Co vy na to? Dá se zprávě věřit, nebo zůstáváte vůči ní skeptičtí?

Zdroj: Latino Review

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest