Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to

Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu
The Kelly Clarkson Show
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hvězda Rychle a zběsile se dala na hudební dráhu. Poslechněte si, jak jí to jde a užijte si pompézní styl, v jakém byla písnička představená.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Je prodloužený sváteční víkend, venku deštivo, společenské setkávání omezené. Spousta z vás je jistě zavřená doma a nikam nespěchá, tak si pojďte vychutnat jeden takový čerstvý bizárek. Vin Diesel nahrál hudební singl. Ano, ten Vin Diesel, který ve většině filmů jen bručí, popřípadě říká „já jsem Groot“. Skladba se jmenuje Feel Like I Do a spolu s Dieselem ji připravil DJ Kygo. Ještě než byl track zveřejněný, tak Diesel na Instagramu vzkázal, že strašně děkuje fanouškům, že v něj věřili a podpořili jej v tom, aby překonal ostych a šel do toho.

Písnička (nebo lépe řečeno uryvek z ní) debutovala v talk show Kelly Clarkson, vítězky první řady americké Superstar. Video začíná asi minutovým úvodem, ve kterém vidíme Diesela uvnitř nahrávacího studia se slunečními brýlemi na nose pronášet patetický projev. Je to takové to banální tlachání plné vzletných frází, na které si Vin potrpí, a které zní tak vážně, jako by měl herec za okamžik vyhlásit světový mír. V momentě, kdy konečně zazní píseň, je pitoreskní dílo dokonáno, když během přehrávání sledujeme hlediště show Kelly Clarkson, jež je osázené obrazovkami, na kterých se na dálku připojení diváci vrtí „do rytmu“ a tváří se, jak jsou maximálně happy.

Jak se povedla samotná píseň, to už posuďte každý zvlášť. Za mě to překvapivě není tak neposlouchatelné, jak jsem dopředu čekal, nicméně z tracku je hrozně cítit vyumělkovaná postprodukce, kdy Dieselův pěvecký výkon prošel brutální úpravou. Celkově pak písnička působí naprosto zbytečně. Nicméně, pokud nahrávání Vina baví, tak ať si jej užije. A kdo ví, třeba si jeho hudební vyžití najde svoje fanoušky.

Pokud by vás zajímalo, jak Diesel zní, když jeho hlas neprojede skrz auto-tune, několik příkladu naleznete níže.

Další kapitola »

Galerie: 9

Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu Vin Diesel nahrál píseň a její debut opravdu stojí za to | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest