Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity

Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak si pochvaluje jedna z hereček, časy se mění a ženy v bondovkách už nebudou jen krásnými přívěsky.

Bondovka Není čas zemřít (No Time to Die) by snad měla dorazit letos v listopadu, ačkoliv bůhví, jak se situace nakonec vyvrbí. Budeme však věřit, že koronavirus nám nevezme i tuhle filmovou parádu a my si loučení Daniela Craiga s agentem 007 užijeme už za pár týdnů. Otázka, kdo Craiga nahradí, se řeší již pěknou řádku let, ale odpověď zatím nemáme. Nedávno se znovu začaly šířit zvěsti o tom, že by se ikonické úlohy mohl chopit Tom Hardy, leč tenhle drb nebyl zatím potvrzen a je třeba jej brát s velkou rezervou. Třiačtyřicetiletý britský herec byl údajně do role vybrán v červnu po úspěšném castingu, jeho obsazení by pak mělo být ohlášeno až příští rok. Ale opakujeme, že dost možná jde jen o zbožné přání nadšenců ze serveru The Vulcan Reporter.

Eon/MGM

Nicméně snímek Není čas zemřít nebude pouze o mužských hrdinech, ale v centru dění budou i dámy. Dle upoutávky převezme kódové označení 007 ženská hrdinka a měla by to být agentka s tváří Lashany Lynch. Možná tvůrci klamou tělem, možná také ne, ovšem sympatická herečka má evidentně radost z toho, jak poslední bondovka zobrazuje ženské charaktery. Lynch má pocit, že na ženy se nahlíží tentokrát jinak, což se projevuje i na způsobu, jak se vnímají ony samy. Charaktery jsou autentické a sebevědomé, ať už se bavíme o starých známých či nových postavách. Tenhle pocit sebeuvědomění si a proměny role prý logicky pomáhá při práci, ale rovněž je dle názoru Lynch důležité tento aspekt ukázat mladším generacím.

Není čas zemřít (2020): James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Datum české premiéry bylo stanoveno na 19. listopadu 2020.

Zdroj: CBM

Foto: Eon/MGM

 

Galerie: 8

Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovka, která už nechce ženy užívat jen jako rekvizity | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest