Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry

Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Překvápko se nekoná, filmový svět upíná naděje k roku 2021.

Nic nového pod sluncem, máme pro vás další várku koronavirových odkladů, když se odsouvají další a další premiéry. Nebudeme chodit kolem horké kaše, důvody jsou jasné, tudíž se vrhneme přímo na zasažené tituly. Vcelku přijatelné zpoždění schytala detektivka Smrt na Nilu, která sice nedorazí v říjnu, ale mohla by otestovat kapacity kin 18. prosince 2020. To ještě bereme. Říjnový slot uvolněný Agathou Christie pak zabere původně prosincový hororový thriller The Empty Man. Do kin by měl tedy vtrhnout 23. října 2020. Žádný risk nehodlá podstupovat ani Steven Spielberg, jehož muzikálové West Side Story přikvačí takřka s ročním zpožděním - 10. prosince 2021. Výrazně se změnilo datum premiéry i v případě thrilleru Deepwater, v němž budou vztahové nepříjemnosti řešit Ben Affleck a Ana de Armas. Těšit se můžeme místo letos v listopadu až 13. srpna 2021. Oproti tomu pixarovka Duše se stále drží data 20. listopadu 2020, leč stále hrozí, že studio pošle animák rovnou na službu Disney+. Lehoulince se pak upravila pozice prequelu Kingsmanů, když První mise dorazí po dřívějším odkladu na 26. února 2021 o dva týdny dříve. Zpoždění se pravděpodobně dočká i romantická dramedie Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun režiséra Wese Andersona, jež měla spatřit světlo světa ještě před oscarovou nocí, ale pozornost údajně nyní směřuje k festivalu v Cannes.

Zbytek už jen telegraficky. Dramatu Everybody's Talking About Jamie se dočkáme 21. ledna 2021, hororu Paroží 19. února 2021 a animáků Raya and the Last Dragon 12. března 2021, Bob's Burgers 9. dubna 2021 a Ron's Gone Wrong 23. dubna 2021. Rovněž se zdá, že léta "připravovaný" thriller Hold On To Me, v němž si měli hlavní role střihnout Robert Pattinson a Carey Mulligan, zřejmě vůbec nevznikne. O projektu roky nikdo neslyšel. Oproti tomu streamovací služby nám brzy pár kousků naservírují. Solidně vypadající thriller Run uvede Hulu někdy v listopadu, už 30. října 2020 však budete moci zhlédnout na Netflixu horor His House.

Zdroje: SR, SRII, SF, Collider, Variety

Foto: 20th Century Studios

Galerie: 7

Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu Spielberg, Hercule Poirot a další očekávané bijáky mění datum premiéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu