Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem

Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem | Fandíme filmu
Blumhouse Productions
Zobrazit další 4 obrázky
Rodačka z Floridy se opět pokusí hrát, tak třeba to tentokrát bude i za něco stát.

Americká herečka Bella Thorne se ve světě filmu bůhvíjak neprosadila, ovšem i tak na sebe opakovaně strhává pozornost. Bývalá Disneyho hvězdička se zapsala do povědomí diváků díky seriálu pro mládež Shake It Up a posléze se objevila ve filmech jako Chůva na zabití, Stíny mezi námi či Půlnoční láska. Loni se rozhodla, že si zkusí režii a natočila krátkometrážní (pornografické) drama  Her & Him, které pojednává o sexuálním střetnutí partnerského páru a mělo by ztvárňovat submisi a dominanci v sexu i ve světě jako takovém. Letos se připomněla moderní variací klasiky Bonnie & Clyde nesoucí název Infamous, leč z "trendy" kriminálky se vyklubala nehorázná slátanina. O moc lépe nedopadlo ani pokračování Chůvy na zabití, kterému tvůrci přiřknuli podtitul Krvavá královna. Thorne má v prvé řadě problém s tím, že je mizerná herečka, ale na druhou stranu umí beze zbytku využít své krásy a dosahu sociálních sítí.

Netflix

Nicméně Thorne se na hereckou kariéru zatím zcela nevybodla a v listopadu by se měla představit v thrilleru Girl. Střihne si v něm ženu, která se vrací po delší době zpět do rodného zapadákova, aby si vyřídila účty se svým násilnickým otcem. Bohužel, o tatíka se už někdo postaral a hlavní hrdinka nakonec musí čelit neurvalému šerifovi s tváří Mickeyho Rourka a při tom se pokusit odhalit znepokojivé rodinné tajemství.

O režii a scénář se postaral Chad Foust a v dalších rolích uvidíme Glena Goulda, Lanette Ware a Elizabeth Saunders. Premiéra by měla proběhnout někdy v listopadu 2020.

Zdroj: Deadline

Foto: ScreenMedia

Galerie: 5

Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem | Fandíme filmu Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem | Fandíme filmu Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem | Fandíme filmu Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem | Fandíme filmu Girl: Kontroverzní Bellu Thorne čeká ostré střetnutí s šerifem Mickeym Rourkem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest