WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série

WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kdy konečně minisérii uvidíme a jak do příběhu zapadá Darcy z Thora.

První z chystaných minisérií od Marvelu, WandaVision, se včera pochlubila s plnohodnotným trailerem, který vůbec poprvé ukázal, jak bude přesně nový komiksový psychedelický sitcom vypadat. Hned vzápětí se ukázaly další propagační materiály, mezi kterými nechybí dokonce ani další upoutávka.

Pokud byste si však představovali hromadu dalších záběrů a novinek, budete zklamáni. Ukázka je totiž pouze alternativní (a kratší) verzí prvního traileru. Přináší pak pouze jednu odlišnou scénu, která se navíc objevila již v únoru v rámci spotu, který představoval i minisérie The Falcon and the Winter Soldier a Loki. Kromě ukázky dorazily i oficiální fotky a především pak i první plakát. Obojí naleznete v galerii, trailer pod článkem.

Vedle oficiálních materiálů se k nám snad konečně dostaly také bližší podrobnosti o tom, kdy minisérii uvidíme. Nejdříve se na oficiálních stránkách objevilo, že Disney+ WandaVision uvede v prosinci, jen aby byl údaj v zápětí smazán. Fanouškům se však v kódu webové stránky podařilo dohledat jiný termín. Zdá se, že je datum premiéry stanoveno na 27. 11., tedy na víkend, kdy Američané letos slaví Díkůvzdání. 

Vzhledem k tomu, že se v USA jedná o státní svátek, by tento termín dával smysl - diváci budou mít na sledování novinky čas. Znovu ale připomínáme, že termín Marvel zatím nepotvrdil oficiálně a nelze vyloučit ani to, že jej ještě změní epidemiologická situace.

Server Murphy's Multiverse dále přinesl podrobnosti o tom, jak do příběhu bude zapadat postava Darcy (Kat Dennings), která se objevila v sérii Thor. Podle serveru bude jejím úkolem pomoci Visionovi v poslepování jeho roztříštěných vzpomínek. Připomínáme, že v Avengers: Infinity War Vision (Paul Bettany) zemřel a zatím stále nemáme nejmenší tušení o tom, jak je možné, že je zpět. Už před časem další neoficiální zvěst tvrdila, že Wanda (Elizabeth Olsen) bude v minisérii hledat jednotlivé části zničeného Visionova těla. Je tedy možné, že jednou z klíčových zápletek série WandaVision bude postupné skládání těla i ducha zesnulého androida.

A teď už slíbená upoutávka s lehce pozměněnou skladbou záběrů:

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se zatím stále počítá na konec roku 2020.

Zdroj: Murphy's Multiverse I, II

Galerie: 12

WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu WandaVision: Alternativní trailer, plakát a fotky nové Marvel série | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest