Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda

Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nová zvěst tvrdí, že se do role Bonda vtělí herec známý z Šíleného Maxe nebo Venoma. Bookmakeři mezitím dávají šanci novému Batmanovi.

V listopadu se (snad) můžeme těšit na nejnovější dobrodružství Jamese Bonda v očekávaném Není čas zemřít (No Time To Die). Pětadvacátá bondovka bude důležitá především z toho důvodu, že se bude jednat o poslední díl, ve kterém se v hlavní roli ukáže Daniel Craig. Otázka, kdo se do ikonického špiona převtělí příště, je předmětem debat již pěknou řádku let, doteď však není odpověď ani zdaleka jasná.

Nově se objevila zvěst, která tvrdí, že byl nový představitel už vybrán. Podle serveru The Vulcan Reporter by jím měl být Tom Hardy. Třiačtyřicetiletý britský herec byl údajně do role vybrán v červnu po úspěšném castingu, jeho obsazení by pak mělo být ohlášeno až příští rok. Hardy byl po dlouhou dobu jedním z nejpopulárnějších kandidátů na roli a obecně by se do ikonického charakteru nejspíše zapadal velice dobře, nejednalo by se tudíž o vyložené překvapení, pokud by roli přece získal. 

Je však třeba upozornit na to, že je nutné tuto informaci brát s velkým odstupem. Její zdroj v podobě serveru The Vulcan Reporter se totiž rozhodně neřadí mezi prověřené, novinku navíc žádný z renovovanějších zpravodajů nepotvrdil. Přestože by tedy dávala smysl, za žádnou cenu se nejedná o jistou věc. Možná můžeme brát v potaz to, že Hardyho média s rolí spojují tak často a vždy to vyvolá tak pozitivní ohlasy, že se třeba jednou produkční společnost EOn nakonec rozhodne Hardyho sktuečně oslovit. Ustavičné zvěsti na téma nového Bondova představitele také vždy znovu potvrzují, o jak výraznou roli se v Hollywoodu jedná a jak výrazně její obsazení mezi fanoušky rezonuje.

Alespoň dle bookmakerů mezitím prudce rostou šance dalšímu britskému herci - Robertu Pattinsonovi. Podle britských sázkových kanceláří si herec polepšil především díky své nedávné doli ve špionážním Tenetu, kromě toho se pak příští rok navíc ukáže i v ikonické roli Batmana, kterou dříve získal i přes relativně malý kurz. Pattinsonova bilance se aktuálně drží hodnot 33:1 a 50:1 (záleží na konkrétní kanceláři).

Není čas zemřít se pak nedávno pochlubilo novým plakátem, který naleznete v galerii. To nejdůležitější na něm každopádně je, že si stále ponechává datum premiéry stanovené na listopad.

Není čas zemřít (2020): James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Datum české premiéry bylo stanoveno na 19. listopadu 2020.

Zdroje: The Vulcan Reporter, Movieweb

Galerie: 11

Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu Tom Hardy už je zase spojovaný s rolí Jamese Bonda | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest