On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer

On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu
A24
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bill Murray a Sofia Coppola opět na jedné lodi. Sedmnáct let po "Ztraceno v překladu" vyměnili Tokio za New York.

Oscarová režisérka a scenáristka Sofia Coppola moc dobře ví, jak zábavná a mnohdy i otravná je spolupráce s Billem Murrayem. Tihle dva společně natočili v roce 2003 oceňované drama Ztraceno v překladu (Lost in Translation), v němž se Murray poflakuje po moderním Tokiu s mladinkou Scarlett Johansson. Ztraceno v překladu patří ruku v ruce se Smrtí panen k nejlepším počinům newyorské režisérky, která to teď zkusila s Murrayem znovu. Ostatně bylo by záhodno, aby si talentovaná filmařka vylepšila reputaci, protože naposledy svým fanouškům naservírovala v roce 2017 obsahově absolutně vykastrované drama/thriller Oklamaný (The Beguiled).

A24

O nápravu se pokusí s dramedií On the Rocks, v níž si Murray střihne podezíravého otce sympatické Rashidy Jones. O té bychom mohli říci, že měla v životě štěstí, jelikož má krásné děti a milujícího manžela. Sice toho má až nad hlavu, ale to už k životu prostě patří. Jenže bůhví, zda je její životní partner skutečně tak oddaný, jak by se na první pohled mohlo zdát. A právě na tuhle otázku hodlá najít odpověď starostlivý tatínek.

Materiál působí svěžím a energickým dojmem, přičemž Murray si roli očividně naplno užívá. Coppola tyhle vztahovky vždycky uměla prodat, tudíž nezbývá než počkat, až se On the Rocks v říjnu objeví na službě Apple TV+.

Foto: A24

Galerie: 7

On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu On the Rocks: Bill Murray šmíruje zeťáka podezřelého ze záletnictví - trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest