The Falcon and The Winter Soldier: Starý známý padouch na fotkách z natáčení

The Falcon and The Winter Soldier: Starý známý padouch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Doplňují jej jedna úplně nová postava a agentka Sharon Carter. Vedle toho se Anthony Mackie vyfotil v novém Falconově kostýmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Natáčení minisérie The Falcon and The Winter Soldier po vynucené koronavirové pauze pokračuje v americké Atlantě. Už dříve jsme tu měli první záběry z natáčení, na kterých se ukázal například U.S. Soldier, nový oficiální nástupce Captaina Ameriky (i když se mluví o tom, že některé nově zveřejněné záběry - ty noční - pocházejí nejspíš ještě z natáčení před začátkem padnemie). Teď se na place stavil někdo z druhé strany barikády. Po letech se na scénu vrací padouch Georges, žoldák, kterého jsme naposledy viděli v úvodní scéně Captaina Ameriky: Návratu prvního Avengera. Postavu opět hraje George St-Pierre, avšak jak zapadá do příběhu miniséri, v tuhle chvíli netušíme.

Kromě St-Pierra paparazzi včera v americké Atlantě vyfotili také Desmonda Chiama, který hraje zatím blíže neurčenou postavu. A pány doplňuje stará známá Emily VanCamp, alias Agentka 13 – Sharon Carter. Dole v galerii pod fotkami z natáčení potom můžete vidět foto, o které se podělil Sebastian Stan. V kostýmu Winter Soldiera na obrázku fotí Anthonyho Mackieho, který má na sobě nový Falconův kostým.

Další kapitola »

Galerie: 2

The Falcon and The Winter Soldier: Starý známý padouch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Starý známý padouch na fotkách z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest