Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii

Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Safin, v podání oscarového vítěze Ramiho Maleka, věří, že jedná ve jménu vyššího dobra. Daniel Craig se ohlíží.

Čerstvě jsme tu měli několik smutných zpráv z oblasti filmového kalendáře. Tenetu se v amerických kinech nevede nikterak skvěle a další snímky postupně vyklízejí pole. Naposledy se o několik měsíců odsouvala Wonder Woman 1984. Bondovka Není čas zemřít se však prozatím svého listopadového termínu stále tvrdošíjně drží.

Potvrzují jej i nejnovější upoutávky. Jedna se zaměřuje na představení záporáka Safina, kterého ve filmu ztvárnil Rami Malek, loňský oscarový vítěz. Video zdůrazňuje, že v některých ohledech jsou si s Bondem podobní. Oba likvidují své oponenty v zájmu toho, co považují za vyšší dobro. Safin ale na rozdíl od Jamese není žádný troškař a pro své přesvědčení je ochotný zavraždit miliony. Druhé video je mezinárodní trailer, který z velké části vzpomíná na dosavadní bondovky s Danielem Craigem, aby v závěru zopakoval několik dobře známých záběrů z novinky No Time to Die. Nedočkali jsme se příliš nového, ale to je vlastně dobře, vzhledem k tomu, že už je premiéra možná skutečně za rohem.

Není čas zemřít (2020): James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Datum české premiéry bylo stanoveno na 19. listopadu 2020.

Galerie: 6

Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu Není čas zemřít: Nové ukázky se zaměřily na záporáka a Bondovu historii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest