The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav

The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrci filmového The Flashe slibují, že se můžeme těšit na řadu známých DC postav. Snímek přinese velký restart filmového DC světa (alespoň částečně).
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Druhá část fanouškovské akce DC FanDome nebyla ani zdaleka tak výživná, jako byla ta první v srpu. Několik málo novinek nicméně přeci jen padlo. Mezi filmy se nejvíc vytáhl The Flash, jehož tvůrci, režisér Andy Muschietti, producentka Barbara Muschietti a herec Ezra Miller, odpovídali na fanouškovské dotazy. O Flashovi už v minulosti bylo odhaleno, že je to zlomový snímek, který otevírá bránu k tzv. multiverzu. To je komiksový koncept, který říká, že existuje nepřeberné množství paralelních realit, ve kterých žijí alternativní verze těch samých hrdinů. Tvůrcům tehle koncept dává velkou míru svobody, kdy mohou jednotlivé známé postavy zpracovat po svém, aniž by museli mít obavy z toho, že nějak naruší kontinuitu nebo zajeté zvyklosti. Vždy zkrátka stačí skočit do nějaké nové reality a zařídit si věci po svém.

V komiksech je klíčovým příběhem o konceptu multiverza Flashpoint, který pojednává o tom, jak Flash cestuje v čase do minulosti, aby se pokusil zachránit život své zesnulé matce. Souběžně se mu ale podaří vytvořit paralelní realitu. Celovečerní snímek The Flash podle tvůrců z komiksového Flashpointu vychází a inspiruje se jím. Ale zároveň na nás čeká spousta překvapení a řada věcí bude ve filmu jinak.

Důležité je to, že se otevírá multiverzum. To znamená dvě věci. Flashovo putování napříč realitami podle tvůrců svým způsobem znamená pro filmový svět DC jeden velký restart. To můžeme chápat tak, že všechno je možné, žádný následující snímek není svázán tím, co se odehrávalo v těch předchozích. Zároveň ale podle sourozenců Muschiettiových nebude nic z minulosti zapomenuto. Všechny dosavadní příběhy jsou stále platné, nikterak se z historie nemažou.

Další kapitola »

Galerie: 7

The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu The Flash: Komiksový DC svět čeká restart a uvidíme celou řadu známých postav | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest